На 23.09.2022 г., в с. Труд, г-н Стоян В. Иванов, Изпълнителен директор на Валерий С и М Груп АД, ще направи откриването на завършен Четвърти етап от разширяването на ТЛЦ-Пловдив, с прилежаща нова пътна инфраструктура.

Сред гостите на събитието ще са Красимир Минков, кмет на с. Труд, Димитър Иванов, кмет на общ. Марица, арх. Бъчварова, Надежда Парлъкова, представители на надзора, пътна връзка, сондажи, ВиК,  представители на индустрията и бизнеса.

2012 година, в с. Труд, Валерий С и М Груп АД прави първата копка и с това се поставя основата за изграждането на ТЛЦ Пловдив. През 2013 г. се открива изградената част от близо 3000 кв. м. РЗП, а година по-късно, през февруари 2014 г. е направено и първото разширение от 780 кв. м. През 2020 г., въпреки коронавируса и заплахите от транспортен хаос в цял свят, управлението на Валерий С и М Груп АД, взима решението да продължи бизнеса си в България. Така 2022 г. ТЛЦ Пловдив надгражда до 6000 палето места, изгражда директна и удобна пътна връзка със средства на компанията и над 35 работни места, върху собствен имот от 11 000 кв.м.

Валерий С и М Груп АД покрива със своята дистрибуторска мрежа и изградените търговско-логистични центрове, складове, и сервизи цяла РБългария. /ТУК/