НОВА ГОДИНА – НОВ КЪСМЕТ!

Уважаеми клиенти, партньори, колеги и приятели!

   Безспорно 2021 година ще е година на надеждата във всички сфери. Кризисната 2020 година на всяка крачка ни принуждаваше да се нагаждаме с „новото нормално“. Но със старта на 2021 година, ние от Валерий СиМ Груп, вместо усилия за връщане към „старото нормално“ ще вложим енергия, желание и страст в изграждането на ново, по-успешно, по-ефективно, по-желано и развиващо нормално. И ще бъдем истински удовлетворени да го постигнем в сътрудничество и добротворна заедност с нашите клиенти и партньори!

   Навлизаме в 2021 година със запазен човешки ресурс и разчитаме на енергично и успешно начало. Съвсем скоро ще излезе от печат новият каталог PREMIUM, който клиентите ни ще получат лично в срещи с обслужващите ги търговци. Предстоят и персонални срещи с партньорите ни за маркиране на новите цели и планове за 2021 година. Убедени сме, че новият асортимент ще предизвика приятни изненади и очакван търговски ефект. През 2021 година ще поставим началото на Юбилейната 30 годишнина от създаването на Валерий СиМ Груп. Изненадите предстоят!

   Очакваме и си пожелаваме целеустремена, силна, успешна и вълнуваща 2021 година. Това пожелаваме и на всички наши клиенти, партньори, колеги и приятели! Изкушаваме се да прибавим и сбъднатост на поставените цели, сила за генериране на нови мечти и идеи, споделеност на резултатите и късмет да реализираме заедно всяко значимо намерение!

НОВА ГОДИНА – НОВ КЪСМЕТ!  НА ДОБЪР ЧАС В 2021 ГОДИНА!