Силният подем в търговската дейност, постигнатите безспорни резултати през последната трудна година и набелязаните цели за Юбилейната 30 годишнина от създаването на Валерий СиМ Груп ни дават мотивирана увереност и желание да направим ново, специфично предложение към всички, търсещи нова работа.

      Ние можем да предложим работа за различни позиции – от Складов работник до Бранд мениджър. Готови сме да разкрием дори нова позиция, ако конкретна кандидатура ни впечатли силно чрез личното представяне на кандидата. Не изискваме СV, разработено по определени критерии и стандарти! Всеки кандидат може да се презентира по начин, който най-добре ще информира за неговата опитност, постижения, нагласи, целеви хоризонти и личностни предпочитания. Класическа или Европейски формат на автобиография, есе или иновативна професионално-личностна презентация – изборът е Ваш, тъй като ние държим преди всичко на съдържанието, а формата може да бъде само в негова подкрепа.

      Заповядайте! Присъединете се към компания с богата история, динамично настояще и иновативни идеи, планове и мечти за бъдещето!

      Очакваме Вашите кандидатури на адрес: humanres@valerii.com