През изминалите почивни дни се състоя големия финал на Луда надпревара.

Мястото беше добре познатият район Витоша в близост до Симеоновско шосе в София. Хиляди зрители наблюдаваха гладиаторските сражения на опитните шофьори.

При гостите личаха имената на известни личности от малкия екран, като някои дори участваха в сблъсъците на арената. Приятното време беше малка част от пълното удоволствие за публиката. Като бонус към цялата обстановка се включи един от основните брандове на Валерий СиМ Груп АД, а именно PREMIUM HD.

Стотици награди на българската марка бяха раздадени на почитателите на моторните спортове! В паузите на шоуто се разигра специална томбола, където трима късметлии грабнаха чанти пълни с инструменти и рекламни тениски на марката. За призовите места бяха отредени висококачествени машини с бранд PREMIUM HD и 3 години гаранция!

За пореден път Валерий СиМ Груп АД предприе инициатива по безопасност. През целия сезон на тазгодишната Луда надпревара бяха осигурени светлоотразителни жилетки PREMIUM HD. С това действие от компанията залагат на сигурността при стюардите на терен, които се виждаха от километри с оранжевите си елеци.

Както в предходните издания на най-атрактивното автомобилно шоу в България, така и сега, PREMIUM HD се отличи с автомобил, изцяло брандиран с неговото лого. Колата взе участие още в откриващата битка на големия финал! Двубоят се състоя в 3 рунда, брони, стъкла и спойлери хвърчаха през цялото време, което вдигна публиката на крака. Не се стигна до нокаут и победата беше определена по точков актив. Така първият кръг бе загубен от колата на PREMIUM HD, но в следващите пожъна успех и стигна до топ 5 на Луда надпревара – София!

Това беше последното шоу за тази година, като организаторите обещават следващата надпревара да бъде още по-грандиозна!