След първото за тази година събитие на Луда надпревара в Костинброд, идва ред на вторите битки, но този път на арената в Перник. През 2022 г. в миньорския град се стекоха над 10 000 зрители за двата дни на най-атрактивното автомобилно шоу в България! Очакванията за тазгодишното издание са още по-големи.

Местоположение

Атракцията ще се състои на 24-25 юни от 16:00 часа, като местоположение за арената е избрано “Конно игрище“, намиращо се между “Стадиона на мира“ и градския централен парк. Подбраната локация от организаторите е отлична, поради наличието на голям паркинг в близост до арената, красива природа и не на последно място, подсигурена храна и напитки от тяхна страна.

Партньорство

Като част от основните партньори, Валерий СиМ Груп АД отново ще изненада аудиторията с най-различни награди, тематично свързани с мероприятието. Българската компания ще зарадва феновете на моторните спортове с артикули от богатата гама на един от най-силните си брандове - PREMIUM HD! В продължение на три десетилетия Валерий СиМ Груп АД успешно развива свои търговски марки, чийто продукти са сред най-търсените на българския пазар. PREMIUM HD се е наложил чрез своите основни потребителски компоненти – качество, ергономичност, точно описание на експлоатационните характеристики на продуктите, широка приложимост в професионалния сектор и отличен баланс между качество и цена. Продуктите на PREMIUM HD са проектирани и произведени по най-високите стандарти за качество с оглед гарантирането на оптимална лична безопасност и комфорт при работа.

В битката за титлата “Последният оцелял“ ще се включи и изцяло брандиран автомобил PREMIUM HD, който ще мери сили с най-добрите. PREMIUM не за първи път участва със своя кола в шоуто. В Костинброд стигна до полуфиналните битки и взе бронзовото отличие.

По подобие на миналата година, "Инструментите в България" и Луда надпревара са подсигурили безплатни билети за детско юношеската школа на Миньор Перник. Всички малки и големи ще могат да се забавляват през почивните дни, както и да видят какво се получава при удар с 30-40 км.ч. в контролирана среда.

Валерий СиМ Груп АД кани всички партньори и клиенти на компанията да заповядат на 24 и 25 юни в Перник, нека заедно да спрем агресията по пътищата!

За тези, които няма да могат да присъстват на събитието, ще бъде излъчвано на живо в социалните мрежи на Луда надпревара. Всеки, който има желание да участва, може да стане гладиатор в Луда надпревара, стига да отговаря на нужните изисквания.

Повече информация може да бъде намерена на официалната им страница във Facebook:

https://www.facebook.com/ludanadprevara/?locale=bg_BG