Уважаеми Клиенти и Партньори!

С най-голямо удоволствие Ви съобщаваме, че Валерий СиМ Груп АД за втора поредна година подкрепя най-атрактивното автомобилно шоу в България “Луда надпревара“!

Каузата „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ е основополагаща и идеално вписваща се в профила на българската компания, която не веднъж е подкрепяла събития от подобно естество. На арената на “Луда надпревара“ можете да видите какво причиняват удари в контролирана среда с максимална скорост 35-40 км.ч. Надяваме се всеки един от посетилите да направи правилните изводи за себе си и войната по пътищата да бъде намалена до минимум.

През миналата година събитието бе проведено в градовете Костинброд, Перник и София, където събра над 30 000 души. Валерий СиМ Груп АД раздаде стотици награди с бранд PREMIUM HD на публика и състезатели, а тази година се очакват още по-атрактивни награди! Наближаващото издание на автомобилното шоу ще бъде в същите градове:

- 13-14 май гр. Костинброд

- 24-25 юни гр. Перник

- 30 септември-1 октомври гр. София

Заповядайте на автомобилния спектакъл да се забавляваме заедно! По време на зрелището ще видите професионални каскадьори от страната и чужбина,  дрифтове, чудовищни джипове, боулинг с коли, както и огнена бомба!

За повече информация, последвайте страницата на “Луда надпревара“ във Facebook или техният профил в Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/ludanadprevara/?locale=bg_BG

Instagram: https://www.instagram.com/ludanadprevara/?hl=bg