С настъпването на студените месеци, е важно да се сгреете комфортно и ефективно, особено ако работите на открито или извършвате строително-ремонтни дейности. ORGAZ е лъчащ отоплител, който ще Ви помогне да затоплите всяко помещение, а и не само, бързо и лесно, без значение къде се намирате.

Ето някои от начините, по които лъчащият отоплител може да бъде полезен за вас по време на Вашата работа и почивка:

1. Работа на обект: Всички знаем колко трудно е да се работи на открито през студените зимни дни, особено когато градусите са паднали под приемливите за всички. Често се случва работниците да влизат и излизат от строителния обект с цел да се сгреят поне за малко. Това до някаква степен ги прави неефективни особено когато по-голямата част от работата се налага да бъде извършвана навън. Ние предлагаме бърз и ефективен начин да се сгреете, без да губите време чрез лъчащият отоплител ORGAZ. Просто включете отоплителя и ще усетите топлината веднага. Това ще ви помогне да се концентрирате по-добре върху работата си и да бъдете по-продуктивни, особено след като няма да ви се налага да ходите с дебели якета, които могат значително да ограничат движенията ви.

2. Строително-ремонтни дейности: Когато времето е влажно и отнема много повече време за да изсъхнат използваните материали, то със сигурност ви е нужен лъчащ отоплител. С негова помощ можете да насочите топлината точно към мястото, което трябва да се изсуши, като например мазилка, боя, тапети или просто бързо и ефективно да сгреете цялата стая. Това ще намали времето, необходимо за изсъхване на материалите и ще ускори напредъка на проектите, независимо дали ги осъществявате за клиент или за себе си.

3. Градината: ORGAZ не е само за вътрешна употреба. Можете да го използвате и в градината си. Лъчащият отоплител е перфектен за затопляне на градински беседки или дори тераси, които искате да използвате през по-студените дни. Какво по-хубаво от събиране навън през студените дни на есента с чаша топло кафе и приятели. Така ще можете да се насладите на вашите открити пространства през цялата година, без да се притеснявате от ниските температури или че ще настинете.

4. Автосервизи: В големите автосервизи често климата е доста прохладен, да не казваме студен, а да се отоплява цялото помещение означава, че ще ни очакват големи разходи, което автоматично прави процеса нерентабилен. Отоплението на газ винаги е било свързано с доста по-ниски разходи, като използването на лъчащ отоплител е напълно логично.

5. Складове и работилници: Докато вие или вашите служители извършвате дейности в работилницата или склада е препоръчително да има някакъв вид отопление, особено ако зимата чука на вратата ви.

6. Други места: ORGAZ е удобен и портативен, което означава, че можете да го използвате в различни ситуации и места. Независимо дали сте на пикник, на къмпинг или в гаража си, той ще ви осигури необходимата топлина. Пълни характеристики и инструкции за използване на лъчащият отоплител Лъчащият газов отоплител е без предпазна решетка и с мощност 1400W. Той работи с газ от трети клас Пропан-бутан, с работно налягане 50 мбар, разход на газ 0,102 кг/ч и дюза Ф 0.53 мм. Отговаря на всички нормативни изисквания и европейски директиви, което го прави висококачествен и напълно безопасен при правилно използване.

При използване на продукта е препоръчително да спазвате някои основни инструкции за безопасност: Отстранете всички близкостоящи запалители, преди да монтирате на газовата бутилка крана на нагревателя и се убедете, че бутона на крана е изключен. Проверете дали уплътнителя на крана е цялостен и на мястото си (той не трябва да бъде напукан или накъсан, и т.н.), монтирайте нагревателя върху газовата бутилка като я въртите надясно. Поставете болта, намиращ се на защитното устройство върху крана, като го въртите наляво. След като монтирате крана на печката, проверете, за да се убедите, че няма изтичане на газ по връзките, може да използвате сапунена пяна. След като се убедите, че няма изтичане на газ, отворете кранчето на газта и донесете огън (кибрити, запалки и т.н.) близо до котлона.

Благодарение на обезопасителното устройство, нагревателя доставя стандартно отопление докато свърши газта.

След това кратко свързване вече можете да се насладите на топлината от вашият нов лъчащ газов отоплител независимо къде се намирате. Той е особено ефективен и подходящ при работа на обект, строително-ремонтни дейности, в градината, ремонтни дейности в автосервизите, идеален за използване в складове и работилници, като може да бъде използван и за вашето свободно време с приятели и семейство, когато сте на открито, а времето е неблагоприятно.

Надежден и ефективен, този лъчащ газов отоплител, ще ви помогне да се сгреете бързо и лесно, без значение къде се намирате или какво правите. Не се притеснявайте от студа и продължавайте да бъдете продуктивни в собствения си комфорт с помощта на ORGAZ.

Той може да е навсякъде с вас, където ви потрябва и да свърши достатъчно ефективна работа още при първоначалното му пускане.