Висококачественият бранд за строителна химия AKFIX, чийто ексклузивен представител в България е Валерий СиМ Груп АД, взе участие в най-престижното изложение за интериор и строителство YAPI – Turkeybuild Istanbul.

Като лидер в изложенията YAPI – Turkeybuild Istanbul се организира за 44-та поредна година.

Събитието е възможност за турски и международни фирми да достигнат до големи производители и привлича лидери в сектора от Европа, Близкия изток, Централна Азия, Северна Африка и Турция.

Като водещ бранд в строителната химия, AKFIX представи изключително успешно своите иновативни продукти пред многобройният поток от посетители.

Отличиха се с огромен щанд и разнообразие от решения за всеки казус в изграждането на жилищни и индустриални сгради. Новите системи на AKFIX бяха много добре приети от клиентите на изложението.

Фокусът на компанията пасва идеално с тематиката на тазгодишния панаир, разработване на екологични, химически продукти и технологии за създаване на постоянни решения за нуждите на клиентите.

Продуктите на AKFIX се предлагат в повече от 110 страни, като продуктовата гама включва над 450 артикула в различни категории.