Уважаеми клиенти и партньори,  

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че Валерий С&М Груп АД подкрепя големия финал и е един от основните спонсори на най-зрелищното представление организирано в България под мотото „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“! 

До момента автомобилното шоу “Луда надпревара“ премина през градовете  Костинброд и Перник, където атракцията бе посетена от над 20 000 души. Гладиаторите, които останаха последни на ход и победители в своите категории от Перник и Костинброд ще участват на големият финал в София, той ще се осъществи в кв. Симеоново - Околовръстен път, 24-25 септември от 16:00 ч.  

Валерий С&М Груп АД и този път се включва с много изненади и награди за участници и зрители. Българската компания се е погрижила автогладиаторите да поддържат колите си на високо ниво с професионалните инструменти на PREMIUM HD и CETA-FORM. За феновете, подаръците ще бъдат запазени в тайна, която ще бъде разкрита на самото събитие.  

Насладете се през последните почивни дни от септември на автомобилният спектакъл, където може да видите професионални каскадьори от страната и чужбина, дрифтове, каране на задни гуми, скокове с мотори, боулинг с коли, както и огнена бомба.   

За повече информация, посете официалната страница на “Луда надпревара“ във Фейсбук: https://bg-bg.facebook.com/ludanadprevara/