Предназначение на електрическия перфоратор PREMIUM HD

На всеки майстор му се е налагало да кърти, чупи или пък да пробие нещо. Един сериозен ремонт винаги изисква пробиване, премахване на стени, правене на отвори в тях и още куп други действия изискващи най-различни инструменти.

Ние ви предлагаме едно комплексно решение – електрически перфоратор PREMIUM HD, който е незаменим инструмент при изпълнението на редица строителни дейности.

Перфораторът е подходящ за ударно пробиване в:

- Бетон

- Тухли

- Камък

За безударно пробиване в:

- Дърво

- Метал

- Керамика

- Пластмаси

Спецификации на електрически перфоратор PREMIUM HD

Електроинструментите, които са с електронно управление и дясна/лява посока на въртене могат да се използват за завиване/развиване на винтови съединения и нарязване на резби. Това, което трябва да се вземе под внимание е, че за ударно пробиване и обработване с длето се изискват инструменти SDS-plus. Като за пробиване в стомана и дърво, за завиване/развиване на винтови съединения и нарязване на резби, се използват инструменти без SDS-plus (например свредла с цилиндрична опашка). За тези инструменти е необходим безключов бързосменяем патронник или патронник със зъбен венец. Бързосменяемият патронник SDS-plus може лесно да се заменя с предоставения безключов патронник.

Електрическият перфоратор PREMIUM HD има и система за безопасен съединител, което означава че той навлиза в авариен режим и се изключва ако се натовари над 60Nm. Това е една от най - универсалните машини, които можем да закупим в днешно време, като тя може да замени ударната бормашина и дори малкия отборен чук.

Има широко приложение както в хоби така и в професионалния строителен бранш. Най-голям е интереса към хоризонталните (прави) перфоратори, тъй като те са леки и удобни. Машините се справят изключително добре с почти всякакъв вид повърхности и именно затова са и най-търсени.

Електрическият перфоратор PREMIUM HD ще ви помогне да постигнете желаните от вас перфектни крайни резултати. Той притежава цели 4 функции – пробиване, ударно пробиване, къртене и възможност за регулиране на позицията на секача.

Технически данни:

Мощност: 800W

Напрежение: 230V/50 Hz

Обороти на празен ход: 0-900 об./мин

Захват: SDS+

Сила на удара: 3J

Честота на удара: 4400 уд/мин.

Капацитет на пробиване: бетон/ камък: 26мм

Куфар: ДА