Нано лентите са много желан продукт в последно време със своите почти магични свойства за залепяне към всякакви повърхности. Изключително иновативен продукт, който ви спестява много труд и усилия по прикрепяне на различни елементи без пробиване, а и не само.

Какво точно представлява двойнозалепваща нано лента DECOREX? Този тип нано лента е изработена от изключително здраво лепящ нано материал, който е устойчив на вода със своите водоотблъскващи и водонепропускливи свойства. Тя се поставя и сваля отново без никакъв проблем и най-важното без да оставя каквито и да е следи на дадената повърхност. Интересната част е, че тя може да бъде измита под течаща вода като запазва напълно свойствата си след пълно изсъхване. Което в крайна сметка я прави за многократна употреба и ви спестява пари.

Благодарение на всичките си свойства тя намира безброй приложение/приложения/ в ежедневието ни.

Приложение на двойнозалепващата нано лента

Тя може да бъде изрязана според вашите нужди, което я прави много практична. Подходящите температури за нейното прилагане са между -16 °C и +62 °C градуса. Тази така многофункционална нано лента на DECOREX може да задържи с отрязък от 10 см. елементи до 1 кг. върху гладки повърхности. Тя може да бъде използвана в дома, офиса, колата, гардероба, банята и където още се сетите.

За нея няма почти никакви ограничения. Нейната функционалност й позволява да издържи малки предмети, като например:

- канцеларски материали

- картини

- календари

- като държач за мобилен телефон

- лепкава подложка

- стикер за стена

- кука

- малки инструменти

- калъфи за телефон

- лепенки

- декорации

- и други

Приложенията за нано лента DECOREX са почти безкрайни и можете спокойно да разчитате на нея.

Ако не искате да пробивате стената си, за да заковете пирон с цел закачане на нещо, то тя е вашето решение. Закачането на даден предмет в стаята ви ще се случи без усилие и можете да поставите лентата навсякъде.

Може би сте поставили любимата си картина на криво? Или пък не сте съобразили цветовите нюанси на стаята и ще отива повече на просторният ви хол? Няма никакъв проблем с релокацията, просто отлепяте и я залепяте веднага на новото място.

Нека не се ограничаваме само до този тип приложение обаче.

- Домакините също биха се зарадвали на подобен тип лента използвайки я в кухнята, като закрепят поставки за различни прибори, било то ножове, дъски, черпаци и т.н. за бърз достъп вместо постоянно да ровят из чекмеджетата.

Естествено вечно плъзгащите се пътеки в коридора също могат да бъдат фиксирани на едно място.

- Подредба в офиса: нано лентата на DECOREX ще ви помогне да станете по-организирани в работата си чрез организиране на вашите най-използвани материали. Можете да прикрепите материали като органайзери за химикали, ножици, блокчета за записки и други подобни към бюрото си, дори да ги разположите да висят от него. Когато нещо ви потрябва можете лесно да го отлепите и използвате без да остане следа на любимото ви бюро.

- Укротяване/Застопоряване/ на масивните снопове от кабели – това също е част от ползите на нано лентата. Това може да се случи като залепите парче от нея към задната страна на бюрото си и залепите кабелите за него с цел да ги сортирате и скриете.

- Банята също може да бъде по-добре организирана – сигурно ви се е случвало повечето ви неща да са по мивката в банята и докато понечите да вземете нещо събаряте всичко по земята. Идеята тук е да прикрепите повечето си тоалетни принадлежности към стената или плочките. Колкото повече неща успеете да премахнете от мивката или плота, толкова по-комфортно ще ви бъде. Нека да вземем за пример чашата за четките за зъби или дори държача за любимите ви кърпи. Просто поставете парчета от нано лентата на DECOREX от задната им страна и ги прикрепете на подходящата повърхност и височина.

- Индустриално приложение – можете да използвате лентата за залепяне на противоплъзгаща повърхност в индустриалните си помещения. Да закачите някои леки инструменти за стената, да закрепите чертежите за новия проект или дори лека дъска върху която да планирате следващите си стъпки.

Всичко това е една изключително малка част от невероятно големият мащаб от приложения за двойнозалепващата нано лента на DECOREX. Тя се предлага в размер 20мм х 5м. Лентата е практична за множество приложения в дома, на работа и дори във вашият автомобил.

Винаги следвайте най-добрите практики при нейната експлоатация за да избегнете евентуални повреди. Уверете се, че повърхностите за закрепяне на лентата са винаги сухи и чисти. Тя е напълно безопасна и нетоксична, след като приключите с нейната употреба лесно можете да я рециклирате.