Екипът на Валерий СиМ Груп АД с удоволствие Ви информира, че дългоочакваният каталог е вече факт! Много сме развълнувани да го споделим с Вас, защото Ви обещахме на срещата в нашия шоурум през 2022 година.

Създаден с голяма отдаденост, професионализъм и желание, нашия каталог от световна класа ни отне над 600 дни упорит труд. Крайният резултат са 15 продуктови групи, 810 страници с представени 7317 продукта в тях.

За Ваше улеснение ще видите, че към всеки един продукт са приложени пиктограми с характеристиките му.

Картина, която съдържа текст, брошура, отпечатване, постерОписанието е генерирано автоматично

За да предизвикаме Вашето въображение и интерес към каталога, ще споменем само, че в него можете да откриете интересни факти за създаването на Българската Държава, както и на фирма Валерий СиМ Груп АД.

Прелиствайки всяка страница, вие ще станете част от нашата дългогодишна История с Бъдеще.

Картина, която съдържа текст, екранна снимка, Уебсайт, брошураОписанието е генерирано автоматично

Също така сме изключително горди да Ви представим нашите невероятно качествени и популярни марки като PREMIUM, AKFIX, RTRMAX, CETA FORM, HERLY, DECOREX, ANURA и други.

Картина, която съдържа текст, екранна снимка, Шрифт, дизайнОписанието е генерирано автоматично

За нас като фирма и като  е изключително важно да съхраняваме нашите традиции и ценности и , че и Вие ще усетите това, разгръщайки каталога.

Искаме да използваме този специален празник да Ви благодарим , че сте с нас и за гласуваното доверие през всичките тези години на иновации, развитие и преход към бъдещето.

Вие сте важни за нас и ще обърнем специално внимание на всеки, пожелал презентация на каталога в мострените ни зали, като за повече информация, моля да се обърнете към обслужващия Ви търговец.

В понеделник - 3-ти юли, започва раздаването към първите клиенти, които са си записали час в графика на нашите търговци.