"НАДЕЖДНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ОТГОВОРНИ МОМЕНТИ" е българска собствена търговска марка на Валерий СиМ Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличния баланс качество - цена ще отговорят на всички потребителски изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики успешно наложиха марката  на българския пазар.

 включва пълната гама от: маламашки, мистрии, измервателни инструменти, машини за фаянс, предпазни средства и много други, вече над 800 артикула. Инструментите са съобразени с последните европейски стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктитe.

Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива EN ISO 13688:2013 - Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.

С инструментите  улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.

Серията се отличава със своята висока надеждност. Тя е предназначена както за професионална, така и за домашна употреба. Професионални инструменти, които издържат на изключително високи натоварвания, специално разработени за висока устойчивост по време на работа.

Към личните предпазни средства се отнасят различни по вид маски, лицеви щитове, очила, каски, шумозаглушители (антифони), ръкавици, защитни колани, обувки и други.

Гамата продукти  продължава да се развива и разширява при консумативите за строителството - ленти, уплътнители за врати и прозорци, пистолети за силикон и пяна, както и продукти от гамата на строителна химия и всичко необходимо за едно качествено строителство и лесен и бърз ремонт.

Очаквайте в следващите ни новини да разкрием за Вас детайли за най популярните ни брандове!