Независимо дали искате да напръскате растенията си с фунгициди, инсекциди или хербициди новата мощна акумулаторна пръскачка PREMIUM HD е готова да покрие всичките ви изисквания.

С натискането на един бутон вие вече сте започнали с интензивната грижа за вашите растения. Лесното регулиране на дюзата позволява да пръскате с фина насочена струя определени култури във вашата градина със защитен разтвор или дори течен тор. Освен това можете да полеете вашият деликатен разсад с лека мъгла.

Функционалност и приложения на акумулаторна пръскачка PREMIUM HD

Пръскачката ви позволява значително да намалите работното време и усилията, които иначе бихте положили в сравнение с ръчна пръскачка. Дизайнът е ергономичен с комфортна дръжка за пренасяне на уреда по време на работа. Умният дизайн на уреда позволява да измервате препарата който наливате в резервоара, тъй като самата капачка съдържа скала за подпомагане на този процес.

- Пръскане – чрез тази функция можете деликатно да поливате вашите малки разсади, които се нуждаят от по-специална и внимателна грижа. Докато поливането с маркуч може да причини увреждане на растителните тела, то фината мъгла за пръскане на акумулаторната пръскачка е оптималният вариант за тях.

- Торене – някои видове растения имат нужда от малко помощ за да пораснат големи и здрави, а това се случва чрез нанасяне на тор. Чрез телескопичният си накрайник пръскачка PREMIUM HD ви помага да достигнете дори до по-високи площи.

- Отстраняване на плевели – чрез напръскване с правилните препарати вие ефективно можете да се преборите с най-различни видове плевели, като постигнете пълна хармония в градината си. - Справяне с вредителите – сигурно сте забелязали в определени моменти наличието на дребни вредители, като листни въшки по вашите любими храсти и дървета. Те трябва да се третират незабавно, за да се спре тяхното разпространение. В ръцете си имате достатъчно мощна акумулаторна пръскачка с бранд PREMIUM HD, с която можете да пръскате концентрирано или пък да нанасяте препарата на голяма площ под формата на мъгла.

- Приложения в дома – пръскачката е напълно подходяща да се използва и за дезинфекция на различни повърхности в производствени помещения или дори в дома ви. Акумулаторната пръскачка на PREMIUM HD е лесна за прибиране и съхранение. Тя е проектирана да бъде лесно разглобена и по този начин да заеме много малко място във вашият гараж, дом или работилница с инструменти. Акумулаторната серия на PREMIUM HD се е утвърдила със своите качествени и в същото време издръжливи машини. Те са с достатъчно голяма мощност за часове работа, там където няма прокаран ток и не искате да ви се пречкат кабели.

Технически данни:

Мощност: 20V

Батерия: LI-ION 2Ah

Работно налягане: 45 бара

Резервоар: 3л

Батерия: ДА

Може да се използва за дезинфекция