МЕНЮ
Кошница

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Как да пазаруваме / Едрови клиенти /

Как да пазаруваме в сайта на Валерий СиМ Груп АД

КАК ДА ПАЗАРУВАМЕ В САЙТА

Valerii.com - инструментите в българия

В онлайн магазина може бързо и лесно да достигнете до желаните продукти. За Ваше улеснение сме подготвили видео, което показва процесът по създаване на поръчка от клиента до момента за попълване на личните му данни.

Ако не може да се ориентирате чрез видеото, по-долу ще намерите секция с обяснение на всяка стъпка при поръчка в сайта.

Сайтът е пригоден удобно както за десктоп, така и за мобилни устройства. Процесът на покупка при различните видове устройства е един и същ.

Въпреки това, ако имате проблем може да се свържете с нас на посочените данни за контакт.

1. Намерете подходящ продукт 

За да откриете по-бързо желаният от вас продукт, може да използвате полето за бързо търсене в горната част на сайта или да отворите меню ИЗБЕРИ КАТЕГОРИЯ, където са подредени всички категории продукти. Освен тях има и меню БРАНДОВЕ, където по-лесно бихте могли да се ориентирате при търсене на продукт по марка.

В меню промоции ще откриете всички текущи НАМАЛЕНИЯ, а в меню АУТЛЕТ може да се възползвате от последни бройки на ексклузивна цена.

2. Запознайте се с продукта отблизо 

Продуктите съдържат основна и пълна информация, илюстративна снимки на съответния продукт, пазарна цена, специална промоционална цена (ако има такава) и различни варианти (също ако има такива). Всички цени посочени в този онлайн магазин са крайни и с включен ДДС, освен ако не е посочено друго.

Поръчката на избраните продукти става чрез натискане на бутона "КУПИ". Количеството на продуктите се посочва от Вас в поле "КОЛИЧЕСТВО", което има стойност "1" по подразбиране.

За да видите продуктите, които сте добавили към Вашата количка, може да натиснете линка "ВИЖ КОШНИЦА" при добавяне на продукта, или да застанете/натиснете на иконката с количка в горния десен ъгъл.

3. ПОПЪЛВАНЕ НА ДАННИ И ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА 
След като сте приключили с пазаруването от бутон „ВИЖ КОШНИЦА“ може да проверите какви продукти сте добавили в количката си. Ако желаете да добавите още продукти, натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО“.

Ако искате да завършите поръчка си, натиснете бутон „ИЗПРАТИ“.

Ще се отвори страница за попълване на Вашите данни.

 Ако имате регистрация в онлайн магазина, натиснете бутон „ВЕЧЕ ИМАМ АКАУНТ“, за да достъпите профила си.
 Ако все още нямате регистрация, се насочете към иконата за профил в горният десен ъгъл и изберете от падащото меню бутон „РЕГИСТРАЦИЯ“. Ще се отвори поп-ъп прозорец за попълване на данни.
 Ако желаете да поръчате като гост /без регистрация/, попълнете празните полета:
Вашите лични данни:

Изберете физическо или юридическо лице сте
Попълнете коректно своето име, фамилия, имейл и телефон
Избери метод за доставка:

До офис на Еконт
До адрес с Еконт
До офис на Спиди
До адрес със Спиди
Изберете метод на плащане:

Плащане с кредитна/дебитна карта   
Плащане при доставка /наложен платеж/
Банков превод /по проформа фактура/
Офис:

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до офис на Спиди или Еконт трябва да изберете населеното място и офисът.
Адрес за доставка:

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до адрес със Спиди или Еконт трябва да попълните - Населено място, Квартал /ако има такъв/, Улица, Номер/блок, Друго /ако има уточнение за адреса/.
Данни за фактура:

Ако сте юридическо лице/фирма и желаете фактура е необходимо да отбележите в чек бокса с отметка, за да се отвори меню за попълване на данните за фактура – Име на фирмата, МОЛ, ЕИК, ДДС номер, Адрес
За да завършите своята поръчка сложете отметка в чекбокс: Декларирам, че се запознах с информациите за обработката на личните ми данни, както и за правата ми, посочени в общите условия.

След което натиснете бутон „Потвърди поръчка“

Вашата поръчка е изпратена успешно за обработка към нашият онлайн отдел.

Ще получите имайл с потвърждение на поръчката Ви.