Представяме Ви иновативно решение за предпазване на Вашите насаждения от непредвидимите капризи на времето - мрежата срещу градушка Premium.

Градушката може да предизвика сериозни щети върху зеленчуковите, овощните, лозовите и други насаждения, но сега имате възможност да ги защитите, без да пострадате от намалена реколта.

Мрежата срещу градушка Premium е изработена изцяло от висококачествени UV стабилизирани полиетиленови влакна, което я прави изключително здрава и устойчива на атмосферни условия. Тя е специално проектирана, за да предпазва вашите растения намиращи се в големи или малки градини, като осигурява оптимална защита срещу ударите на градушката.

Какво представлява градушката?

Тя е вид валеж от ледени зърна, които могат да варират в размера си, достигайки до цели 150 мм в диаметър. Дължи се на преохлаждане на кондензати във високите части на атмосферата. Наблюдава се най-често в пролетно-летния сезон, но в днешно време може да ни изненада почти по всяко време. Тя се образува само от един вид облаци, а именно – купесто-дъждовни, обикновено във фронта на буреносната облачна система. 

Традиционната борба с градушките

Традиционните средства за защита от градушка се основават на технология за внасяне на ледообразуващ реагент в градоопасния облак в момента преди образуване на градови зърна. Неговите частици играят ролята на ядра, които отнемат преохладената вода в облака и не позволяват прекаленото нарастване на естествените ледени ядра.

За съжаление понякога хората не реагират на време с предпазването от това природно бедствие и градушката унищожава посевите им за отрицателно време. Затова Ви предлагаме перманентна защита чрез поставяне на мрежа срещу градушка PREMIUM.

Поставяне на мрежата и размери Мрежата срещу градушка Premium е лесна за инсталиране и използване. За поставянето й е необходимо изграждане на конструкция, върху която да се инсталира мрежата. Тя е с дължина от 100 метра и ширина 2, 4 или 6 метра, което ви осигурява достатъчно покритие за вашите насаждения. Размерът на отвора в мрежата е 8 х 6 милиметра, който предотвратява проникването на ледените зърна.

Независимо дали сте професионален земеделец или просто обичате да отглеждате растения в градината си, мрежата срещу градушка Premium е идеалният избор за вас. Тя предоставя надеждна и ефективна защита, като същевременно запазва качеството и обема на вашата реколта. Не бъдете жертва на природни бедствия, възползвайте се от тази иновативна технология и си гарантирайте спокойствие и успешно отглеждане на растенията си. Защитете вашия труд и инвестиции с мрежа срещу градушка Premium.

Със сигурност ще се радвате на здрави, неповредени насаждения и впечатляващи реколти. Не се колебайте да се свържете с нас още днес или да ни посетите на място и да се сдобиете с това надеждно и качествено защитно средство за вашите растения.

Времето вече няма да е Ваш враг, а Ваш съюзник благодарение на мрежата срещу градушка Premium.