Може би все още не сте готови да се разделите с Вашите електрически инструменти, които ползвате от дълги години насам.

Фен сте на по-голямата мощност и въртящ момент?

Единственото, което може да Ви възпрепятства е липсата на ток точно там, където Ви трябва най-много. Навярно Ви се е случвало да започнете проект, който е необходимо да завършите навън, защото иначе всичко ще се покрие в дървени стърготини. Или пък най-накрая сте завършили дървената беседка в двора си и искате да прокарате ток до там за да включите скарата и да приготвите вкусотии за гостите си. А може би сте майстор, който се нуждае от повече удобство по време на работа без постоянно да донажда кабели и разклонители. Ние имаме правилното решение за вас независимо от конкретната ситуация.

Удобство и множество предимства с удължител PREMIUM HD

На всеки му се е налагало да използва някакъв вид кабелен удължител с цел да захрани определено устройство или машина. Обикновено това се случва с помощта на разклонител, но често този тип устройства имат крайно къси кабели и не са особено подходящи за работни условия и включването на машини с големи ватове в тях.

Удължител PREMIUM HD може да ви помогне да достигнете до най-далечните и труднодостъпни места с различните си дължини.

Той се предлага в няколко дължини:

- 10 метра

- 20 метра

- 30 метра

- 50 метра

Това го прави достатъчно версатилен за да успеете да излезете навън без необходимост от близък контакт във вашият гараж или на друго закрито пространство. В случая той намира широко приложение в дома, работилницата и градината.

Удължителят PREMIUM HD ви дава преимуществото да се движите свободно, без да се притеснявате, че дължината на кабела няма да Ви стигне или ще усетите някакъв друг ограничаващ фактор. Може би имате нужда да окосите тревата си, а старата Ви косачка е на ток и имате да покриете голяма площ от градината си?

Чрез удължителя решавате проблемите си още в този момент особено след като се предлага в няколко варианта. Също така можете да го използвате за тримери, триони и други битови електроуреди. Неговата употреба е препоръчително да се случва в сухи условия. Изработен от изключително издръжливи гума и пластмаса той ще Ви служи много дълго време.

Удължители PREMIUM HD идват при вас в прозрачна опаковка с цел да разгледате продукта и да се докоснете до него по-лесно. В същото време опаковката защитава съдържанието от най-различни евентуални механични повреди при транспортиране, а и не само. Информационната лента, която запечатва продукта в опаковката съдържа основните характеристики и препоръките за употреба.

Предимства пред конкурентните продукти на пазара

Удължителите на бранд PREMIUM HD се отличават от останалите на пазара със своята здравина, износоустойчивост и външен вид. Този конкретен модел е снабден с капаче, което плътно прилепва към вътрешната част на удължителя. По този начин се предотвратява проникването на влага и вода, което може да доведе до късо съединение. Той е изработен така, че да ви свърши работа независимо дали сте професионалист, търсещ качество при ежедневна работа или пък от време на време ще ви се налага да го ползвате.

Още едно от предимствата на бранд PREMIUM HD е, че продуктите са с 3 години гаранция, а качеството отговаря на най-високите стандарти като продуктите са тествани на различни условия.