Уважаеми клиенти и партньори,

Представяме Ви телени четки Premium HD за почистване и премахване на ръжда, боя и упорити замърсявания. Подходящи за ръчно почистване на замърсявания от различни повърхности. Дръжките на всяка телена четка Premium HD са леко извити за оптимален захват. Подходящи за многократна употреба, телените четки са ефективни и лесни за използване. Четките Premium HD ще отговорят на всички Ваши нужди в почистването в домакинството и бита.

  •  Телена четка Premium HD с 4 реда стоманени телчета. 

Телената четка е с удобна двукомпонентна дръжка. Подходяща за ръчно почистване на ръжда, боя и други замърсявания от бетон, метал, тухла, камък и дървени повърхности. Може да се използва за почистване на барбекю.

  • Комплект от 3 броя телени четки Premium HD с двукомпонентни дръжки.

Комплектът включва 3 вида четки – метална, месингова и найлонова. Подходящи за различни типове повърхности и служат за различни цели. Можете да използвате телената четка за отстраняване на ръжда. Найлоновата е подходяща за деликатни домакински уреди. Месинговата е идеална за почистване на метални повърхности без да ги надраска. Комплектът е компактен и лесно преносим. Намира място във всяко домакинство.