Пожарна безопасност

Искаме да ви уведомим, че по изисквания на "Пожарна и аварийна безопасност" всички стелажни решения (складови и магазинни) трябва да имат стикер или табела, попълнена с коректни данни.

Това е в задълженията на собственика на обекта. Ние като фирма, предлагаща висококачествени, професионални стелажни решения, ще осигурим на клиентите си тези табели и стикери, като екстра и следпродажбено обслужване.

Стикери

Стикерът е с размери 120 ммx60 мм и се залепва на колоната на стелажа или стелажната редица. Той е предназначен за магазинни стелажи (стелажи с рафтове, гондоли и други). Изработен е от винил самозалепващ.

Табели

Табелата е с размери 200 ммx200 мм и се закрепва с помощта на кабелна превръзка или двойнолепяща лента. Тя е предназначена за интегрирани и палетни стелажи или стелажни редици. Изработена от коматекс.

Спазени изисквания

Спазени са изискванията на стелажната проектна документация. Отговарят на Наредба 7/29.11.2016 съгласно здравословни и безопасни условия на труд на работно място и при използване на работното оборудване.