На всеки му се е случвало да протече някоя тръба в кухнята или банята и да възникне спешна нужда от определен вид ремонтни дейности. Покривите и улуците с времето също започват да се износват и протичат в най-лошия момент. Хубаво е човек да има някакво бързо решение под ръка, което и в същото време да е достатъчно трайно.

Решение

Тук се намесваме ние с нашия каучуков спрей за хидроизолация или познат още като „течна гума“. Със своето отлично качество и висока ефективност той е един от нашите иновативни продукти.

Названието му идва от това че след напръскване върху различни повърхности той образува здраво и еластично покритие наподобяващо гума. Интересното е, че покритието има свойствата да затвори множество малки отвори и пукнатини.

Подходящ за вътрешна и външна употреба, материалът който се образува след напръскването със спрея за хидроизолация е в високо еластичен, устойчив на вибрации, всякакви механични въздействия и дори температурни колебания. Образува се много здрава и в същото време гладка и равномерна гумирана повърхност след нанасяне на хидроизолационния спрей. Тя става неподатлива на действието на водата и осигурява перфектна хидроизолация на обработената повърхност. Няма нужда предварително да се занимавате с грундиране на третираните повърхности.

Приложение

Спрея за хидроизолация на DECOREX има широко приложение и може да се нанася върху:

- метални повърхности

- бетон

- мазилки

- дървени елементи

- пластмаси

- асфалт и още

Каучуковия спрей течна гума е невероятно лесен за използване – просто напръсквате повърхностите, които имат нужда от третиране.

Като още един голям плюс можем да добавим, че той се нанася напълно студен за разлика от обикновената хидроизолация с която трябва да хабите време и нерви.

Широкия му спектър на действие ще ви помогне във ВиК ремонтите, а също така и за работата по покриви и улуци, за хидроизолация на врати и прозорци, ще ви помогне за Вашия автомобил или лодка и на още много други места.

Благодарение на висококачествените си съставки, Decorex е подходящ за бита и строителството. Притеснявате се, че после няма да изглежда добре третираното място? Няма проблем, материалът след изсъхване може да бъде боядисан без никакъв проблем.

Към останалите страхотни качества можем да добавим, че няма никакво напукване след изсъхване.

Още допълнителни характеристики:

- предлага се във флакон от 400 ml

- покривността на спрея за хидроизолация DECOREX е до 2 m2, като това изцяло зависи от дебелината на нанасяне

- напълно подходящ за вътрешна и външна употреба

Как да използвате вашият нов спрей за хидроизолация?

Важно е да отбележим, че повърхността с която ще работите е нужно да бъде почистена от всякакви замърсители като прах, масло и други преди нанасянето на спрея. Когато сте готови разклатете спрея преди употреба. Препоръчителното разстояние за нанасяне върху повърхността трябва да бъде между 15 и 25 см. Необходимо е нанасяне на втори слой. Първоначалното нанасяне се случва с по-тънък слой, като 15 до 30 минути по-късно се нанася втория по-дебел. Времето за изчакване изцяло зависи от влажността и температурата на околната среда. За оптимално ефективно нанасяне на спрея за хидроизолация се препоръчва той да бъде нанесен при температура по-висока от 15°С.