Предстои ви пътуване с цел да разпуснете малко на морето или командировка в някоя далечна страна?

Налага ви се да заминете за по-дълго време, но имате един проблем. Куфарът ви е счупен и се налага да вземете този от тийнейджърските си години, а той е целия облепен в стикери.

Най-вероятно ще ви е доста дискомфортно, но ви предстои важно решение. Дилемата е дали да пътувате само с ръчен багаж, побирайки почти нищо или да вземете куфара.

И тук се намесваме ние.

Отговорът е ясен и решението е само едно, трябва да се снабдите със спрей за премахване на етикети AKFIX. Независимо дали сте изпаднали в абсурдна ситуация, от която зависи работата ви или пък просто имате нужда от верен партньор в отстраняването на най-различни нежелани стикери, етикети и остатъци от лепило.

Различни съвети за премахване на етикети

Свикнали сме от край време да разчитаме на съвети от интернет за премахването на стикери и етикети, някои от които са крайно абсурдни. Често се случва човек да си хареса някой стикер и да го залепи на определено място, било то на колата му, куфара, хладилника, прозореца или някъде по гардероба. Обаче с времето интересите и навиците на човек се променят и решаваме да го премахнем.

Съветите, които можем да получим от онлайн пространството се свеждат до:

- Първо да се почисти мястото около стикера и да се нанесе върху него сапунена вода. За целта ви трябват гъба, сапун, кърпа, вода и много търпение докато обработвате мястото.

- Някои хора предлагат самия стикер и мястото да се нагреят със сешоар или пистолет за горещ въздух. Понякога дори се препоръчва да ползвате вряла вода. Тук пак опираме до още напълно излишни средства за използване по премахването. А какво ще направим, ако въпросният стикер не се намира на автомобила ви, ами на куфар, гардероб или друга подобна лесно ранима площ?

- Следващият съвет включва сода каустик – тя се смесва с вода и някои хора препоръчват хубаво накисване на предмета в сместа. След това с помощта на гъба се премахва етикета.

До тук добре, но ако този стикер или етикет се намира на лаптопа ви?

- Алкохолен разтвор – това също е добър начин за премахване на някои видове етикети, но за жалост те няма да паднат сами. Вместо това често ще ви се наложи да използвате някое ножче да отстраните всичко, рискувайки да унищожите повърхността върху която работите.

Използване на спрей за премахване на етикети AKFIX

Каквито и действия сте решили да предприемете по премахването на различни етикети и стикери ние можем да ви предложим най-ефективното, бързо и лесно решение. Действието на спрея се изразява в това, че той директно прониква на повърхността и бързо отстранява етикети и разтваря остатъците от тях.

Спреят е напълно безопасен за използване върху всички непорести повърхности в автомобилната индустрия като метал, боя, брони, пластмаса и стъкло. Благодарение на бързото си нанасяне, ще ви спести използването на редица предмети, които имат друго предназначение. AKFIX са се погрижили да изработят спрея с приятен аромат на цитруси. Той не уврежда боядисани повърхности или пластмаса и може да се прилага на по-големи площи за кратко време.

Приложенията му се разпростират до използване върху:

- Прозорци

- Кожа

- Винил

- Плат

- Автомобилни корпуси

- Боядисани повърхности

- Картон

- Инструменти

- Пластмаса

- Метал

- Дърво

- Врати

- Дограма

Имайте предвид, че спрея не е подходящ за повърхности от полистерен. Преди използването му върху пластмаси или лакирани повърхности е желателно да извършите тест за устойчивост.

Как да използвате вашият нов спрей на AKFIX

Напръскайте повърхността от разстояние 5-10см.По голяма част от етикета може да се отстрани след около 2 минути. При упорити стикери се оставя да подейства за 15 минути. Използвайте подходяща пластмасова шпатула, като се започне от горната част на стикера, за да отстраните мекото лепило с движения по цялата повърхност надолу. Повторете ако е необходимо. Ако има остатъци от лепило, пръснете от спрея върху кърпа и избършете остатъка от лепилото.

След като сте премахнали всички досадни етикети по куфара си е време да грабвате багажа и да отпътувате за мечтаната почивка.