Валерий СиМ Груп АД предлага снегопочистваща техника в три направления: хоби, полупрофесионална и професионална.

  • Хоби електрически снегорин 1300W PREMIUM е с висококачествен пластмасов корпус и ергономична сгъваема дръжка осигуряваща по-лесно съхранение. Иновативният дизайн е съобразен с всички изисквания за безопасност и удобство при работа в усложнена зимна обстановка. С компактния си размер, маневреност и изключително лесно регулиране на посоката на изхвърляне на снега, роторния снегорин "PREMIUM" позволява почистване и на трудно достъпни места. Изключително подходящ за бързо и лесно почистване на снега пред дома, гаража, магазина или офиса.

 

  • Полупрофесионален бензинов снегорин 5.6 к.с. Premium е снабден с мощен 4 тактов двигател с обем 196куб. см. Роторния механизъм изтласква снега на 5-6 метра. Машината е снабдена със зимни гуми, подходящи за всякакъв вид заснежен терен. Снегорин PREMIUM е подходящ за почистване на паркинги, бензиностанции, пред заведения, кооперации, учреждения и др.

 

  • С професионален бензинов снегорин 9.2 к.с. Premium спестявате усилия и време при почистване на големи снежни площи. Роторния механизъм изтласква снега на 10-11 метра. Със своя мощен 4 тактов двигател с обем 357куб. см, снегорина е подходящ и за най-суровите зимни условия. 6 предавки на преден и 2 предавки на заден ход улесняват придвижването и маневрирането на машината. Тя се придвижва чрез верижен механизъм, който спомага за преодоляването на всяка снежна партина. Професионалният модел снегопочистваща техника Premium е снабден с фарове за нощен режим на работа - комфорта и безопасността са най-важни при ползване на машината.