Представете си идеалния сценарий: Вашият покрив или тръбопровод протича, а Вие веднага разполагате с решение, което ще спре течащата вода, запечата и ремонтира проблема.

С DECOREX  и тяхната лента за спиране на течове, това става реалност!

Супер силна и гумирана лента с множество приложения! DECOREX  представя лента за спиране на течове, която е супер силна, гумирана и водоустойчива. Тази впечатляваща лента може да залепва, свързва, запечатва и ремонтира почти всичко, като предлага удобство и надеждност в едно. Спира незабавно течовете и осигурява дълготрайно решение за вашите проблеми с водата.

Моментално супер силно водоустойчиво уплътнение!

Ключът към ефективността на DECOREX  лентата за спиране на течове е специално създадената дебела, гъвкава гумирана подложка. Тя е направена да захваща повърхността супер стегнато и я облицова, създавайки моментално много силно водоустойчиво уплътнение. Без значение дали сте изправени пред проблем с вода проникваща през вашия покрив, тръбопровод или други повърхности, DECOREX  лентата ще ви помогне да ги запечатате и да спрете теча.

Работи дори под вода!

Силата на DECOREX  лентата за спиране на течове е несравнима. Тя е толкова издръжлива, че може да работи дори под вода. Когато времето е срещу вас и ви се налага да се справите бързо с проблема си, лентата за спиране на течове е тук, за да ви помогне да запазите сухото си пространство и да избегнете щети. Твърдото дебело лепило - като заваряване!

Когато използвате DECOREX  лента за спиране на течове, можете да бъдете сигурни, че ремонтираната от вас част ще е здрава и надеждно залепена. Твърдото дебело лепило на лентата се слива с повърхността и я запечатва, като създава впечатление за заваряване. И ето по този начин Вашите тревожни моменти, свързани с течовете, ще се превърнат само в спомен.

Разнообразни области на приложение!

DECOREX  лентата за спиране на течове е универсалното решение за множество ситуации. Независимо дали сте собственик на имот, кемпер, рибар с лодка или просто имате нужда от надеждно уплътнение, тази лента може да е навсякъде с вас.

Използвайте DECOREX  лентата за спиране на течове в следните области:

Течащи покриви:

Запечатайте пукнатини и спрете течовете, които проникват през покрива и причиняват щети вътре в сградата.

Лодки и кану:

Дори ако проблемът се появи по време на плаване, DECOREX  лентата е вашият надежден спътник, който ще отблъсква водата извън вашата лодка или кану. Къмпинг и открити съоръжения: Защитете се от непредвидени ситуации по време на къмпинг или престой на открито. DECOREX  лентата е перфектното решение за поправки и запечатване на повърхности.

PVC и водопроводни тръби:

Спрете изтичането на вода от тръбопроводи независимо дали са изработени от PVC материали с помощта на DECOREX  лентата. Тя ще ви осигури надеждно уплътнение и ще спестите пари за скъпи ремонти.

Басейни и канали:

Задръжте водата в басейна и каналите, като предотвратите изтичането. DECOREX  лентата е устойчива на вода и ще осигури непропускливо уплътнение.

Вътрешни и външни сградни съоръжения:

Независимо дали става дума за сухи стени, цимент, метал, керамика, стъкло или други повърхности, DECOREX  лентата е идеалното решение за запечатване и ремонт. Не оставяйте проблемите да унищожат вашето спокойствие! С DECOREX  лентата за спиране на течове, вие имате мощно оръжие, което ще ви помогне да се справите с тези проблеми бързо, лесно и ефективно.

Изберете DECOREX  и спрете течовете сега!

Не се отказвайте от качеството и надеждността, които DECOREX  предлага. С лентата за спиране на течове, можете да бъдете спокойни, че ще стопирате всякакви водни проблеми още в зародиш и ще предотвратите щетите.

Разнообразните й приложения я правят идеална за всякакви ситуации.

Характеристики на DECOREX  лентата за спиране на течове:

- Размери: 50мм*2м

- Цвят: Черен

- Подходяща за външна и вътрешна употреба