Често се случва така, че наличната светлина не Ви е достатъчна особено в по-деликатни работни условия. Не навсякъде е удобно да носите фенер със себе си, особено ако трябва да е по-мощен, което обикновено води до по-голям обем на корпуса. Да не говорим, че закрепването му за някаква повърхност с цел да Ви свети винаги, където трябва е направо невъзможна задача.

Може би е добра идея да се насочите към закупуването на челник, който ще Ви помогне в най-различни ситуации и премеждия. Най-разнообразните приложения на този тип устройства ги правят достатъчно удобни за всякакъв тип занимания:

- Използване като работна лампа – независимо дали имате бизнес изискващ силен и насочен сноп светлина към работната маса или към труднодостъпно място. А може би хобито ви е да ремонтирате машини, а дори и просто да майсторите най-различни лични проекти.

- Приложение при туристически походи – може би сте запален планинар, а може би тепърва започвате. Едно е сигурно – трябва да сте винаги подготвени в случай че замръкнете в планината. Често покрай високите дървета сформиращи гъсти гори светлината от слънцето и луната не могат да проникнат за да осветят земята. Затова е доста добра идея да се сдобиете с челник PREMIUM HD.

- Използване в дома ви – сигурно се сещате за последния път когато спря тока и първото нещо за което се сетихте е, че нямате нищо под ръка с което да си светите. И започна придвижване в тъмното до шкафа с кибритената кутия и свещите.

- Повече светлина когато ходите за риба – повечето рибари обичат да се заседяват навън до късния следобед, а дори и доста след като залезе слънцето. При поставянето на стръвта ще имате нужда от насочен сноп светлина за да виждате какво точно правите, като работната лампа-челник PREMIUM HD ще ви свърши страхотна работа.

- При престой във вилата или на палатка – когато решите да излезете сред природата винаги е хубаво да имате светлинен източник с вас, било то на палатки, на къмпинг или дори във вилата.

- Приложение при колоездене – някои запалени колоездачи използват челници, като средство за осветяване на пътя пред тях. Така имат повече контрол над осветеността на определени участъци – с извъртането на главата им светлинният поток бива насочен в правилната посока.

- Някои професионални бегачи също използват челници в по-късните часове. - Ски бягане – сигурно сте виждали по време на състезания как участниците използват челници в мрачни условия.

- Подходящ при спасителни операции – на спасителите често ръцете им са заети с други предмети, докато извършват редица издирвателни действия.

- Използва се при изследователски дейности на пещери – хората които се занимават с такъв тип работа имат нужда от постоянна и добре насочена светлина. - Широко приложение в автосервизи – автомеханиците често използват челници докато са под автомобилите, които ремонтират.

Предимствата на челниците във всякакви условия с лоша или никаква осветеност

Работна лампа-челник PREMIUM HD носи със себе си редица предимства пред своите конкуренти. На първо място е важно да споменем силата на осветеност, което е един от най-важните фактори при избор на осветително тяло. В случая силата на светлината се равнява на 350 лумена, което прави челника подходящ за по-взискателни и сериозни дейности на открито. Мощността на лампата е 3W като при функцията му на фенер резултата е същия – 3W, а лумените му са 120. Разсеяната и насочената светлина е с предварително зададени два режима чрез натискане на бутон, което ви позволява повече контрол над продукта.

В случаите когато сте достатъчно близо до работната повърхност можете да изберете по-слабия режим на осветеност. Времето за работа може да варира според използването на продукта от 2.5 до 8 часа. Вместо постоянно да сменяте и изхвърляте батерии, с работна лампа-челник PREMIUM HD вие ще сте снабдени с акумулаторна батерия Li-Pol имаща цели 1200 mAh капацитет. А когато тя се изтощи съвсем спокойно можете да я презаредите чрез използване на USB-C кабел.

Друго много важно и иновативно предимство на челник PREMIUM е ,че той е снабден със сензор за включване и изключване. Вместо да търсите къде точно е копчето за включване докато е на главата ви или пък сте в лактите до масло ремонтирайки колата си, единственото което трябва да направите е да махнете с ръка до него и той веднага ще се включи.

Защита IPX4 – това е много добра степен на водоустойчивост. Означава, че челника е тестван в лабораторни условия и е издържал на плискаща, повърхностно нанесена, симулираща дъжд, пръсната със спрей, нанесена с уред за почистване или по друг метод чиста вода за кратък и непродължителен период.

Удароустойчив – следващото голямо предимство на работната лампа-челник PREMIUM HD е неговия здрав и издръжлив корпус. Можете да сте сигурни, че при случайното му изтърване той ще остане напълно невредим.

Свобода на ръцете – не се налага постоянно да държите в ръцете си или да подпирате някъде фенер с който да осветявате работната си площ. При някои активности пък е абсолютно задължително да имате свободни ръце – ремонт на машини и превозни средства, катерене, когато сте на палатка, бягане, и подобни.

С толкова многобройни предимства не се съмняваме, че ще направите правилният избор, като се сдобиете с нашата работна лампа-челник PREMIUM. Тя ще ви бъде верен помощник в най-различни ситуации и премеждия, хвърляйки светлина над всичките Ви начинания.