През изминалите почивни дни се състоя най-зрелищното автомобилно шоу в България “Луда надпревара“.

Събитието беше организирано по перфектен начин в индустриалната зона на град Костинброд. Автопаркът на гладиаторите изобилстваше от атрактивни коли, всяка специално подготвена, за да се превърне в последната останала на ход.

Зрителите започнаха да се редят на опашка пред входа час преди началото на гладиаторските битки, което се оказа крайно недостатъчно, за да се случи всичко навреме. Организаторите взеха решение да отложат старта с около 40 минути, за да може всички да се насладят на спектакъла.

Изживяването отново беше на най-високо ниво, за което се погрижи и Валерий СиМ Груп АД.

Стотици висококачествени инструменти с бранд PREMIUM HD бяха подарени на публиката.

Последните трима оцелели на арената бяха наградени с акумулаторни бормашини PREMIUM HD и чанта, пълна с автомобилни аксесоари.

Част от инициативата на Валерий СиМ Груп АД беше и осигуряване на безопасност за стюардите на терена, които бяха облечени със светлоотразителни жилетки, брандирани с логото на инструментите в България PREMIUM HD.

Символите на бранда можеха да бъдат видяни навсякъде, дори имаше и представител на арената с известна марка автомобил, който стигна до полуфиналните битки.

В Костинброд се осъществиха първите битки, където сили премериха над 20 автогладиатора, следващата спирка е на 24-25 юни в град Перник.

За повече информация, последвайте официалната страница на “Луда надпревара“ във Facebook: https://www.facebook.com/ludanadprevara/?locale=bg_BG