През изминалите почивни дни най-зрелищното шоу в България “Луда надпревара“ събра малки и големи в град Перник. Над 10 000 фена на моторните спортове посетиха представлението организирано под градския стадион в миньорския град.  

Като част от партньорите на автомобилното шоу, Валерий СиМ Груп АД раздаде повече от 100 подаръка на участници и зрители. Автомобилни инструменти на PREMIUM HD и CETA-FORM зарадваха по-възрастната част от аудиторията, а за подрастващите бе подсигурено изобилие от рекламни артикули.  

През годините компанията винаги е подкрепяла спорта, като сега заедно с организаторите подсигуриха безплатни билети за детско - юношеската школа на Миньор Перник, а най-малките бяха облечени в един от основните брандове на марката CETA-FORM. 

Валерий СиМ Груп АД подготви и друга специална инициатива с местните си колеги от Мал Мук. До входа на арената присъстваше демонстрационен бус на RTR-MAX, където всеки човек можеше да се увери в професионалната изработка на инструментите. Ъглошлайфи, бормашини и много други  уреди бръмчаха наравно с гладиаторските коли. В допълнение бяха раздадени и стотици талони за отспъка в онлайн магазина на Валерий СиМ Груп АД и Мал Мук. 

Програмата на “Луда надпревара“ предложи богата доза адреналин, едни от най-запомнящите се моменти бяха Bouling Crash, “Атрактивно каране на мотори и АТВ“, “Масова битка на класираните“, Crash Bomb и не на последно място “Битка на професионално подготвените автомобили“.  

Крум – Костинбродския Чук спечели голямата награда и приза “Последен останал на ход“. Той се изправи в епична битка срещу шампиона от 2020 г. Красимир Шуки. 

Големият финал на “Луда надпревара“ ще се проведе през септември в град София, където ще бъдат подсигурени нови изненади за феновете на моторните спортове! 

Линк към предстоящото събитие:https://tinyurl.com/4xj9pync