Изграждане на нова стена от газобетон?

Дошъл е момента в който сте решили да изградите нова стена в апартамента си. Понякога се налага, ако се е появил нов член на семейството или пък търсите малко повече уединение. А какво ще кажете просто да си създадете мини-гардеробна някъде там до килера?

Вече е решено и трябва да започнете отнякъде, а защо не от избирането на тухлите за целта. Също така ще ви е необходим и качественият нож за прав трион на PREMIUM.

Що е газобетон и защо да изберем тухли от газобетон?

Логичният избор за изграждане на нова преградна стена в дома ви напълно може да бъде сведен до използване на тухли от газобетон. Той представлява лек клетъчен бетон, който е резултат на смес от пясък, цимент, вар, вода и алуминиев прах които са били подложени на действието на високо налягане и нагряване.

Най-големите предимства на газобетонните тухли са:

- Изработени по екологична технология без отделяне на отпадъци в комбинация с енергоспестяваща технология.

- Строителството с тях е изключително бързо.

- Въпреки големите си размери, те са сравнително леки.

- Имат топлоизолационни свойства. Как точно се поставят и напасват тухлите от газобетон? Най-напред трябва да подготвите основата за полагане на газобетонните тухли. Това се случва с нанасяне на пласт пясъчно циментов разтвор. Хубаво е да използвате специално лепило за газобетон, тъй като с него ще ви е много по-лесна работата и времето му за изсъхване е по-голямо спомагайки за една спокойна работа.

А какво ще направите, ако блокчетата не пасват добре и вече имат нужда от рязане?

То тогава ще имате нужда от нож за прав трион режещ газобетон на бранд PREMIUM.

Какво точно представлява ножа режещ газобетонните тухли?

Ножовете за прав трион, които са подходящи за рязане на газобетон и тухли представляват една тясна пластина с режеща долна част и добре заточени зъби. Ножът на PREMIUM е изработен от изключително здрава сплав, което определя качеството на работата. Също така неговата дълготрайност зависи от начина и честотата на използване. Рязането на газобетонните тухли се случва изключително лесно и бързо с помощта на ножа за прав трион PREMIUM.

С какви качества се отличава той от конкурентите си:

- Дълъг експлоатационен живот при рязане на газобетон

- Зъбите на ножа са достатъчно раздалечени за, да се справят с всяка задача много по-бързо и ефективно спрямо конкурентите. Те успяват да срещат и най-здравите материали като в същото време запазват прецизно зададеният от вас курс за срязване. Самият размер между тях е 12.5мм

- Дебелината на ножа е сравнително по-голяма спрямо другите марки на пазара, което го прави много по-износоустойчив и допринася за неговата стабилност и здравина.

Независимо дали търсите позната и изпитана марка, дълъг живот или прецизност то вашият правилен избор наклонява везните към нашият нож за прав трион на бранда ни PREMIUM.

Той ще посрещне всичките ви предизвикателства в рязането на газобетонни тухли без никакви колебания или засечки.