Уважаеми Партньори и Приятели, 

По повод 24-ти май, искаме да изразим нашите най-искрени пожелания на този светъл празник. Днес честваме денят на светите братя Кирил и Методий, на Българската азбука, просвета, култура и книжовност. Двамата изключителни български просветители, които оформиха първообраза на нашата писменост чрез създаването на глаголицата. Да Ви е честит празника, горди Българи!

Със силното си послание и стремеж към промяна, ние подкрепихме каузата на кампания "Мисия Родина", която цели да направи България най-прекрасната страна в света. Вярваме в промяната на мисленето и нагласата на всеки един от нас, за да създадем единно общество, което е проспериращо и уважавано от всеки.

Този светъл празник ни вдъхнови да събудим в себе си силата на промяната и да се обединим като единни, за да изградим по-добро бъдеще за нашата Родина. Всеки от нас има роля в този процес, като се ангажираме да спазваме принципите на "Мисия Родина" и да действаме в името на нашия общ успех.

Нека се вдъхновяваме взаимно, споделяме успешните си истории и се стремим към най-доброто за нас и бъдещите поколения. Жизненоважно е грижата и любовта към България да бъдат движещата сила зад всички наши действия.

Целият екип на Валерий СиМ Груп ви пожелава един светъл и изпълнен със смисъл празник!