ВАЛЕРИЙ С и М ГРУП АД е създател на марка  - ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, която развива повече от 15 години. Брандът включва над 2000 продукта в сектор бензинови и електрически машини, професионален и хоби ръчен инструмент, къмпинг и газово оборудване, крепеж, обков, градински инструменти и консумативи.

За да задоволим всички изисквания създадохме професионална серия , продуктите от която имат 3-годишна пълна гаранция.

ВАЛЕРИЙ С и М ГРУП АД разполага и с над 6000 вида резервни части за над 200 модела машини, които предлага. Складът за резервни части е един от най-големите в България.

Всяка година към портфолиото на  се добавят нови артикули, които отговарят на стандартите на бранда. Пример за това е част „Консумативи“, която добави повече от 120 нови продукта. Всички те са преминали множество тестове, преди да бъдат одобрени от нашия екип, за да отговорят на очакванията и потребностите на българският клиент.

Консумативите са перфектно допълнение и задължителен аксесоар към електрическите и бензинови машини с бранд . Заедно те постигат гарантирано високи резултати, като запазват ценовото си предимство пред конкурентите.

Неразделна част от бранд  са голямата гама хоби и професионални инструменти. Те се характеризират с отлично качество, иновативен дизайн, съобразен с високо функционални ергономични норми и безкомпромисна надеждност при работа. Качеството на ръчните инструменти е подплатено с всички необходими сертификати.

Продуктовата линия на ръчни инструменти  надвишава 700 артикула и покрива всички области - промишленост, автомобилостроене, строителство, занаятчийство и други. Всеки артикул е проектиран и разработен от екипи специалисти, които са в непрекъснато взаимодействие, консултации и обратна връзка с крайните потребители. Инструментите са произведени от качествено подбрани материали, като предварително се подлагат на най-подробни и обхватни тестове и технически изпитания.

Гамата крепежни продукти на  се отличават с изключително разнообразие. Скрепителните елементи са надеждни, функционални и подходящи за приложение при различни видове монтажи на всякакви повърхности, материали и конструкции. Заключващите системи на бранда се характеризират с висока степен на секретност, устойчивост и сигурност. Вече 30 години предлагаме решения за вашата сигурност и защита. Над 1 000 000 наши катинари в България гарантират това.

Артикулите с насоченост къмпинг се отличават с безкомпромисно качество. Това е безспорният аргумент за разширяване портфолиото на бранда. От скоро към продуктовата линия се присъединиха 4 нови редуцир вентила, които отговарят напълно на философията на бранда – много високо качество, пълна окомплектовка документи, изключителна гаранция, лесна работа, инструкции и опаковки на български език и конкурентна цена. Всички артикули от къмпинг асортимента абсолютно покриват изискванията за такъв вид продукти. По този начин гарантират безопасност при използването им и дълъг експлоатационен живот.

Градинските артикули с бранд  намират широко приложение, като се ползват както от професионалисти, така и от любителите на градинския уют. Всички те са проектирани така, че да осигурят по-лека и приятна работа в двора и градината. Да не бъде задължение, а приятно хоби. Разнообразието от ножици за храсти, клони, лозарство, градинарство, поливни системи и аксесоари, осигуряват не само необходимия инструмент, но и условия за ергономична работа и постигане на отлични резултати в двора и градината.

Очаквайте в следващите ни новини да разкрием за Вас детайли за най популярните ни брандове!