МЕНЮ
Кошница

WKRET MET

Wkret-Met е компания с 25 годишна традиция! Основана е в края на 90-те години в Полша и първоначално се е занимавала с производството на пластмасови изделия.

В отговор на все по-нарастващото търсене на пазара, през 1994г. започва и производството на винтове за дърво.

Компанията започва изграждането на най-модерния завод за крепежни елементи в Централна и Източна Европа с напълно автоматизирано производство, което повишава ефективността и подобрява качеството на продуктите.

Изследователските лаборатории на Wkret-Met проектират различни модели продукти. Наред с патентоването им, днес продукти с бранд Wkret-Met притежават сертификат за качество.

 

Основна цел на Wkret-Met е да продължи усъвършенстването на продуктите и поддържане на високото им качество. Това е пътят за задоволяване на бързо променящите се потребителски изисквания и част от успеха на компанията.

За да постигне растеж, компанията залага на разширяване на своята инфраструктура, откриване на нови офиси в страната и чужбина, насърчаване на транспортния капацитет, поддържане на високото квалификационно ниво на служителите. Успешната стратегия на Wkret-Met се свързва с увеличаване броя на предлаганите продукти, изключителното им качество и конкурентните цени.

Мотото на Wkret-Met е "По-добри, по-евтини, винаги на разположение за нашите клиенти!"

Повече информация за компанията може да намерите на: www.wkret-met.com