МЕНЮ
Кошница

ДОМАКИНСКИ

Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 13657
Ръкавици латекс DECOREX са с размер L се еластични изработени от висококачествен натурален латекс, за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подход..
1.81лв
без ДДС: 1.51лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 13656
Ръкавици латекс DECOREX са с размер М се еластични изработени от висококачествен натурален латекс, за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подход..
1.81лв
без ДДС: 1.51лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 21763
Ръкавици латекс DECOREX са с размер S се еластични изработени от висококачествен натурален латекс, за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подход..
1.81лв
без ДДС: 1.51лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 13658
Ръкавици латекс DECOREX са с размер XL се еластични изработени от висококачествен натурален латекс, за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подхо..
1.81лв
без ДДС: 1.51лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 34962
Ръкавици винил без пудра L DECOREX 100 броя се използват най-често в хранително-вкусовата промишленост и за битови нужди. Ръкавиците от винил са по-малко еластични от останалите типове и стоят по-свободно върху ръката.Те са идеални за кратки, но често повтарящи се задачи. Имат антистатични свойства...
14.00лв
без ДДС: 11.67лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 34961
Ръкавици винил с пудра L DECOREX 100 броя се използват най-често в хранително-вкусовата промишленост и за битови нужди. Ръкавиците от винил са по-малко еластични от останалите типове и стоят по-свободно върху ръката.Те са идеални за кратки, но често повтарящи се задачи. Имат антистатични свойства. Р..
14.29лв
без ДДС: 11.91лв
Бранд: DECOREXPREDPAZNI Код на продукта: 34960
Описание: Ръкавици винил Характеристики: Използват се най-често в хранително-вкусовата промишленост и за битови нужди. Ръкавиците от винил са по-малко еластични от останалите типове и стоят по-свободно върху ръката.Те са идеални за кратки, но често повтарящи се задачи.Имат антистатични свойства. Вид..
14.29лв
без ДДС: 11.91лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)