МЕНЮ
Кошница
ГРУНД ЕПОКСИДЕН ДВУКОМПОНЕНТЕН 80 AKFIX (15КГ+5КГ)

ГРУНД ЕПОКСИДЕН ДВУКОМПОНЕНТЕН 80 AKFIX (15КГ+5КГ)

ПРАЙМЕР ВЛАГОУСТОЙЧИВ ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ДВУКОМПОНЕНТЕН

  • Наличност: По заявка
  • Код: 40175
  • Тегло с опаковка: 12.00kg
  • Баркод: 8699396035547
  • Количество в кашон: 1
454.46лв
без ДДС: 378.72лв
Akfix Primer 80 Влагоустойчив епоксиден грунд
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:
Akfix PRIMER 80 е двукомпонентен епоксиден грунд без разтворители, който създава бариера срещу влага върху влажни повърхности и прониква до пукнатините в бетона.
СВОЙСТВА:
Отлична адхезия към влажни бетонни повърхности.
Лесен за прилагане.
Перфектна устойчивост на вода, замръзване, влажност и тежки метеорологични условия.
Може да се използва за вътрешно и външно приложение.
Икономичен.
ПРИЛОЖЕНИЯ:
Може да се използва преди полиуреа, полиуретан и епоксидно покритие за предотвратяване на влага и водни пари върху влажни бетонни повърхности.
Предотвратява създаването на осмозни мехури, които възникват в резултат на налягане от негативната страна
ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА И ПРИЛОЖЕНИЕ
Повърхността трябва да е суха, чиста и без никакво замърсяване, като замърсяване от масло, грес и др покрития и т.н., които възпрепятстват адхезията.
Повърхността трябва да е достатъчно здрава. Ако имате съмнения, преди да започнете, приложете зона за тестване.
Разрушеният бетон трябва да се отстрани както и повърхностните дефекти, като дупки и кухини, трябва да бъдат напълно изложени.
Всичкия прах, насипни и ронливи частици трябва да се отстранят от повърхността преди полагането с четка и / или прахосмукачка.
А и В компонентите трябва да се смесят добре за 3-4 минути, докато се постигне хомогенна смес, използвайки електрическа бъркалка с ниска скорост или друга подходяща докато се постигне хомогенна смес. След смесването, грундът е готов за употреба.
Разстилайте грунда върху почистената повърхност чрез четка, внимателно разтрийте повърхността с помощта на четка за мембрана и редовно и равномерно натискайте с къса ролка. Изцяло покрийте мокрия грунд с кварцов пясък (0,5-1,0 или 0,7-1,2 mm Ø). След втвърдяването (преди нанасянето върху грунда) почистете внимателно незалепените кварцови пясъци.
Особено в горещи помещения, само подгответе количествата на сместа според вашите нужди. Сместа не трябва да се държи в цял ден. Не го използвайте, ако продуктът започне да желира.
СЪХРАНЕНИЕ И СРОК НА ЖИВОТ:
12 месеца от датата на производство, ако се съхранява правилно в оригинални, неотворени и неповредени опаковки в сухи условия при температури между + 5 ° C и + 30 ° C.