МЕНЮ
Кошница

ВОДНИ ПОМПИ

Бранд: MOLLER Код на продукта: 42673
Помпа дълбочинна MOLLER е с широка употреба не само за далечно хоризонтално транспортиране, напояване и пръскане, но също така за зони с ниско водно равнище, високи сгради, фабрики и мини. Когато се постави регулатор на налягането, може да служи като автоматичен инструмент за напояване. С тази помпа..
230.83лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 20353
Помпа за мръсна вода с поплавък PREMIUM е подходяща за изпомпване на резеровари, шахти, наводнени площи, строежи и изкопи. Помпата е предназначена предимно за отводняване, изпомпване и изпразване на съдове в дома, в градината и в земеделието. Тази потопяема помпа е одобрен високо качествен продукт, ..
120.00лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 31325
Помпа с поплавък PREMIUM е подходяща за изпомпване на резеровари, шахти, наводнени площи, строежи и изкопи. Помпата е предназначена предимно за отводняване, изпомпване и изпразване на съдове в дома, в градината и в земеделието. Тази потопяема помпа е одобрен високо качествен продукт, който не се нуж..
77.57лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 20354
Помпа с поплавък за мръсна вода RTRMAX. Потопяемата помпа е предназначена за частна употреба в дома и градината. Тя може да се използва единствено в границите на приложение съгласно техническите данни. Потопяемата помпа е подходящ най-вече за отводняване при наводнения, за препомпване и изпомпване н..
150.56лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 27049
Потопяемата помпа е предназначена за частна употреба в дома и градината. Тя може да се използва единствено в границите на приложение съгласно техническите данни. Потопяемата помпа е подходящ най-вече за следните приложения: за изпомпване при наводнения, за препомпване и изпомпване на водни резервоар..
137.12лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 32129
Стационарна водна помпа, снабдена с високо ефективна система за пестене на електричество за домашни цели. Помпата се използва за селскостопанско напояване: разпръскване и пръскане на зеленчуци, оранжерия, растения обработвани с вода, изпомпване на вода от кладенец и покачване на водното налягане. ..
251.42лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 15034
Водна помпа стационарна PREMIUM е с малък размер, малко тегло, лесна и удобна инсталация, наистина идеална висока ефективност, енергийно ефективна помпа за домашна употреба, която широко да се използва за напояване и пулверизиране в земеделието, пръскане и напояване, както и пулверизиране в градинар..
116.88лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 31323
Електрическата помпа PREMIUM за битови нужди е проектирана да вади вода от кладенци и резервоари с вътрешен диаметър по – голям от 100 мм, а също така за изпомпване на прясна вода от всякакъв вид резервоари, където температурата на водата не е над 35°С, за последващо напояване на индивидуални гради..
88.79лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 31326
Помпа стационарна за чиста вода PREMIUM е подходяща за частни градини или домашна работа. (напр. да се използва като фиксирано устройство за доставка на вода за езерце за промиване, миялна машина, резервоар за миене или вземане на душ в банята). Когато помпата е свързана с резервоар за миене или бан..
148.19лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 42300
Хидростат с манометър и кабел RTRMAX за домашна употреба, се използва като прекъсвач, за да предотврати работа без вода на помпи, стационарни помпи и хидрофорни помпи. Пусковият процес се архивира, уредът е програмиран да извършва автоматично управление на всички функции на помпата. Когато се появи ..
67.20лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 31327
Хидрофорна помпа с капак PREMIUM е за напояване и поливане на паркове и зеленчукови площи и градини, за напяване на тревни площи. С пред филтриране за изпомпване на вода от езера, потоци, варели за събиране на дъждовна вода и кладенци. Течност, която може да бъде изпомпвана, чиста вода (сладка вода)..
197.65лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 42644
Помпа хидрофорна термо RTRMAX е със силно метално лято тяло и се използва за напояване и поливане на паркове и зеленчукови площи и градини, за напяване на тревни площи. С пред филтриране за изпомпване на вода от езера, потоци, варели за събиране на дъждовна вода и кладенци. Течност, която може да бъ..
204.60лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)