МЕНЮ
Кошница

ДРУГИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И БЕНЗИНОВИ МАШИНИ

Бранд: PREMIUM Код на продукта: 34578
Бензинов генератор Premium с двутактов двигател с въздушно охлаждане и един цилиндър. Технически данни: Напрежение: 230V/ 50Hz Мощност: 750W Обороти: 1,6 HP 3600 об/мин Монофазен ток Променлив ток: 12V/8A Обем на двигателя: 63cc Ръчен стартер ..
274.08лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33047
Електрическа ножица за ламарина Premium. Технически данни: Мощност: 500W Обороти: 2500 rpm Напрежение: 220V, 50 Hz Ампери: 4,0 АМP Скорост: 0-2, 500 SPM (без натоварване) Минимален радиус на рязане: 1” Максимален капацитет на рязане: Стомана 1.2 мм (18 ga) Неръждаема стомана 0.9 мм.(20 ga) Алумин..
125.40лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 33079
Прахосмукачка за пепел PREMIUM това е един нов иновативен уред в почистването на печки и камини, без да цапаме навсякъде и да хвърчи пепел на вън, докато почистваме. Прахосмукачката е с армиран маркуч, издържащ на висока температура. Прахосмукачката за пепел е предназначена за употреба само с хладка..
78.86лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 31328
Електрическа бъркалка с две скорости PREMIUM е проектирана за смесване и разбъркване на леки течности и смеси като бои, лак или мазилка, както и за по-гъсти течности и смеси като лепила, лепило за тапети, пълнители и хоросан. И така, започнали сте ремонт? Ако трябва да смесите бои с различен цвят, ..
189.34лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 32123
Бъркалка електрическа RTRMAX е проектирана за смесване и разбъркване на леки течности и смеси като бои, лак или мазилка, както и за по-гъсти течности и смеси като лепила, лепило за тапети, пълнители и хоросан. И така, започнали сте ремонт? Ако трябва да смесите бои с различен цвят, да приготвите раз..
160.38лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 38959
Водоструйка RTR-MAX е предназначена за миене под високо налягане за дома, автомобили, мотоциклети, лодки, каравани, ремаркета, тухлени сгради и др. Също така много хора свързват водоструйката с прането на килими, мокети и пътеки. Други я използват за почистване на плочките в градината, когато пък се..
323.40лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 25704
Ножица за овце RTRMAX е предназначена само за подстригване на козина на овце, едър рогат добитък, коне или големи кучета, всякаква друга употреба, по-специално върху хората, е изрично забранена. Системата за стригане работи с добавено много по-малко напрежение, от колкото традиционните машини за стр..
315.48лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 23309
Прахосмукачка за сухо и мокро почистване PREMIUM. Използвайте доставения дунапренов филтър за мокро вакуумно почистване. Използвайте доставената хартиена торба за прах за сухо вакуумно почистване. Използвайте доставения текстилен филтър за сухо вакуумно почистване. За мокро вакуумно почистване, изте..
105.77лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 21126
Листосъбирач PREMIUM може да се използва за издухване на отломки от вътрешни дворове, пътеки, алеи, зелени площи, храсти и бордюри. Също така може да засмуче листа, хартия, малки клонки и дървесен чипс. Когато използвате листосъбирача във вакуумен режим отломките се засмукват в смукателната тръба, п..
78.00лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 29113
Пистолет за боядисване с долно казанче PREMIUM се използва за боядисване на различни повърхности за постигане на отлични резултати и спестяване на време. Отличен помощник за всеки решил да боядисва във вкъщи или двора, лесен за употреба, лек и компактен. По време на работа с пистолета за боядисване ..
57.54лв
Бранд: PREMIUM Код на продукта: 36072
Пистолет за боядисване SPRAY ZOOM PREMIUM HD се използва за боядисване на различни повърхности за постигане на отлични резултати и спестяване на време. Отличен помощник за всеки решил да боядисва във вкъщи или двора, лесен за употреба, лек и компактен. По време на работа с пистолета за боядисване то..
79.90лв
Бранд: RTR-MAX Код на продукта: 19492
Пистолет за горещ въздух RTR MAX позволява, чрез тройния бутон за включване да се регулира температурата на въздуха в два диапазона. С помоща на плъзгача разположен на горната част на корпуса прави плавната регулировка на температурата на въздушната струя. Пистолета за горещ въздух е снабден с поста..
49.64лв
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)