МЕНЮ
Кошница

НАЙЛОН, СТРЕЧ И ПОКРИВАЛА

Найлоните се употребяват както при строително-ремонтни дейности за защита от боя, прах и мръсотии, така и в промишлеността, селското стопанство и градината. Използват се за покриване, постилане, бетониране, мулчиране в земеделието, при отглеждане на ягоди и други дейности. Различават се по дебелината, цвета и устойчивостта на UV лъчи.

Бранд: DECOREX Код на продукта: 42684
Тънък не хлъзгащ , омекотяващ удари и водоустойчив протектор , лесен за пренасяне използващ се за защита при ремонт на стени , подове , врати , прозорци , парапети и други повърхности. Перфектно приляга както на грапави , така и на гладки повърхности. Характеристики: Размер - 1м*10м Изработено от PE..
21.89лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42923
Тънък, нехлъзгащ, омекотяващ удари и водоустойчив протектор, лесен за пренасяне използващ се за защита при ремонт на стени, подове, врати, прозорци, парапети и други повърхности. Комбинацията от мек нетъкан текстил и PE, предоставя отлична защита на работните повърхности. Характеристики: - Израбо..
7.57лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42922
Тънък, нехлъзгащ, омекотяващ удари и водоустойчив протектор, лесен за пренасяне използващ се за защита при ремонт на стени, подове, врати, прозорци, парапети и други повърхности. Комбинацията от мек нетъкан текстил и PE, предоставя отлична защита на работните повърхности. Характеристики: - Израбо..
20.88лв
Бранд: VALBG Код на продукта: 28198
Стреч фолио прозрачно е с дебелина 23 µm, тегло на ролка 1.5 кг, тегло на чисто фолио 0.9 кг. Ролката е с ширина 500 мм и разтегливост 180%. Стреч фолиото оказва голяма роля в нашето ежедневие. Някои потребители смятат, че неговите употреби и приложения се свеждат само до транспортирането на стоки, ..
11.82лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 28195
Найлон вторичен тъмен DECOREX е с ширина 2 м, дебелина 100 µ, и приблизителен разход 5 м/ 10 м2= 1 кг. Плътно полиетиленово фолио от вторичен рециклиран материал е с тегло на ролката 46 – 53 кг. Служи за употреба в градината и строителството. Продуктът се предлага на руло с тегло приблизително 50 к..
4.50лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42678
Покривен найлон с лента тип завеса Decorex се предлага в 6 различни размера, практично навити на ролка. Комбинацията от найлон и лепяща лента е устойчива на атмосферни влияния. С найлона бързо покривате различни по големина площи и е перфектната защита за предпазване на повърхности при ремонтни дейн..
4.48лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42428
Найлон покривен на ролка DECOREX е размер 4*5 м, изработен от полиетилен с ниска плътност ( LDPE ). Найлонът е предназначен да предпазва от прах, боя, мръсотия и влага както на закрито, така и на открито. Подходящ за употреба при всякакви ремонтни дейности, за покриване на мебели...
3.64лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 32629
Подпокривно дифузно трипластово фолио DECOREX е с ширина 1.5м, дължина 50м и тегло 100гр./кв.м. Фолиото защитава покрива от проникване на вода, сняг, вятър. С отлична пароизолция, водонепропускливото свойства на дишащата мембрана не позволяват образуването на конденз. Поставянето на пропускливата ме..
156.10лв
Бранд: DECOREXHD Код на продукта: 43521
Покривало DECOREX LUX е професионално индустриално платнище от полиетиленова промазана тъкан, с метални капси, подсилено. Моделът е предпочитан в много професионални дейности, заради високото си качество, плътност и устойчивост на износване! Покривалото е с тегло 125 г/м2, ширина 2 м и дължина 3 м. ..
14.99лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 12655
Покривало строително е с тегло 60 г/м2, размер 6*8 м, зелено на цвят. Подходящо за масово и хоби приложение. Моделът е предпочитан в много професионални дейности, заради високото си качество, плътност и устойчивост на износване! Подходящо за покриване на ремаркета, палети, за индустриални нужди, тен..
44.88лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 42919
С покривало DECOREX бързо и лесно може да покриете и предпазите мебели, прозорци, врати, под, парапети, стени и т.н. от повреда или замърсяване, докато извършвате строителни, ремонтни и освежителни дейности. Защитно флийз покривало DECOREX за професионална употрба е противохлъзгащо и омекотяващо уда..
16.49лв
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)