МЕНЮ
Кошница

АКРИЛНИ УПЛЪТНИТЕЛИ

Качествени акрилни уплътнители, ремонтни смеси и комплекти дирекно от вносител на конкурентни цени. Избери качествен продукт с бърза доставка от Valerii.com

Бранд: AKFIX Код на продукта: 39962
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
5.77лв 6.83лв
без ДДС: 4.81лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33852
Приложение и свойства: AKFIX AC590 висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба. Ограничения: Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи н..
2.75лв
без ДДС: 2.29лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 43681
MULTI PURPOSE REPAIR FILLER е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхва бързо, не се свив..
9.65лв
без ДДС: 8.04лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42928
Смес за ремонт на пукнатини 1кг бяла VODABOND е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа и водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхв..
9.38лв
без ДДС: 7.82лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 33808
Приложение и свойства: AC603 е висококачествен уплътнител за приложение върху различни конструкционни материали, като дърво, бетон, тухли и др. Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akfix AC603 не трябва да се използва за съединения,..
4.49лв
без ДДС: 3.74лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 11684
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Akf..
2.58лв
без ДДС: 2.15лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 42043
Приложение и свойства: Заради добрата си еластичност е идеален за уплътняване на често образуващи се пукнатини и фуги между различни конструкционни материали (дърво, бетон, тухли и др.). Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Ограничения: Не трябв..
2.23лв
без ДДС: 1.86лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 41179
Уплътнител акрилен AS608 AKFIX бук 310 мл е високо качествен, еластичен еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа. Може да се използва за запълване, закрепване и ремонт. Подходящ е за уплътняване на фуги на лакиран паркет и лакиран ламинат. Издържа на повърхностни движени..
2.90лв
без ДДС: 2.42лв
Бранд: AKFIX Код на продукта: 16976
Уплътнител силиконизиран AS606 бял310 мл AKFIX е еднокомпонентен уплътнител, базиран на акрилно-дисперсна основа, подсилен със силиконова емпулсия. Притежава изключителна адхезия и добра еластичност. Постоянно еластичен след втвърдяване. Може да се използва върху всички порести повърхности като ..
2.36лв
без ДДС: 1.97лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)