МЕНЮ
Кошница

ДВОЙНОЛЕПЯЩИ ЛЕНТИ

Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42079
Лента двойнозалепваща бяла VODASEAL е предварително нарязани ленти за двустранно закрепване. Може да се използва във влажни или мокри помещения като кухня или баня. Може да се използва като алтернатива на винтове или гвоздей с висока адхезионна якост Лентата е с размер 25*30мм, прозрачна на цвят, пр..
4.67лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 32166
Кристално прозрачна, двойно-лепяща акрилна лента.Изработена от кристално прозрачен акрилен материал.Влагоустойчива.Голям диапазон на температурна устойчивост -200 до +1000 градуса.Подходяща за прикрепяне на предмети като знаци, термометри и пр. За фиксиране на прозрачни и полупрозрачни материали.Под..
4.16лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42942
Лента двойнозалепваща VHB VODASEAL безцветна е с основа на акрилна пяна,за вътрешна и външна употреба, устойчива на атмосферни влияния. Лентата е с размер 20мм*1,5м. Има много силно акрилно лепило. Използва се за фиксиране и монтаж на материали като метал, стъкло, пластмаса и дърво. Може безопас..
4.38лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 29129
Двойно залепваща лента BONDIT.Лентата е с ширина на ролката 18 мм,и дължина 2 мтера.Изработена от бяла пореста гума.Здрава двустранна лента за много приложения като предварително фиксиране, постери или ценови етикети.Подходяща за фиксиране на леки предмети, като кабелни канали, гипсови орнаменти и т..
1.30лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42941
Лента двойнозалепваща VHB VODASEAL сива е с основа на акрилна пяна,за вътрешна и външна употреба, устойчива на атмосферни влияния. Лентата е с размер 25мм*2м. Има много силно акрилно лепило. Използва се за фиксиране и монтаж на материали като метал, стъкло, пластмаса и дърво. Може безопасно да се..
6.49лв
Бранд: BONDIT Код на продукта: 27074
Лента-тиксо двойно залепваща Bondit.Лентата е с ширина на ролката 40 мм, дължина 10 м и дебелина 1 мм.Изработена от черна пореста гума.Здрава двустранна лента за много приложения като предварително фиксиране, постери или ценови етикети. Подходяща за фиксиране на леки предмети, като кабелни канали, г..
3.30лв
Бранд: VALVNOS Код на продукта: 42073
Лента двойнолепящата VODASEAL се използва при лепене на меки подови настилки като килими, мокети, балатуми и др. Лесна за употреба, предпочита се пред лепилата. Повърхностите, между които лентата осъществява контакт, трябва да са сухи и добре почистени предварително, за да може ползването на продукт..
7.64лв
Бранд: DECOREX Код на продукта: 40692
Лента велкро самозалепваща DECOREX бяла е с ширина 25 мм и дължина 3 м. Лентата се състои от две части и е алтернатива за затваряне на ципове, винтове, скоби, куки и други. Захващането и закопчаването се състои от куки/едната част/ и бримки/втората част/, които се захващат една за друга, за да образ..
7.46лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)