МЕНЮ
Кошница

CETA FORM

Компанията CETA FORM е с 43-годишна история. Тя е основана през 1975 г. и е специализирана в разработката и производството на професионални ръчни инструменти, предназначени за много сфери на индустрията.

Разработването и производството на инструменти CETA FORM е сертифицирано по системата TUV&ISO 9001:2000, а качеството на инструментите за работа под напрежение до 1000V е потвърдено от сертификати VDE GS.

Продуктите на CETA FORM имат високо развит пазар в 35 страни на Балканския полуостров и цяла Европа, Азия и Африка. В полза на своите клиенти и като изключителен представител на марката за България, Валерий СиМ Груп АД поддържа над 96% от асортимента на CETA FORM.

Бранд CETA FORM се налага на световния пазар с високото качество на своята продукция. За производството на инструменти се използват само висококачествени сплави от водещи производители в Германия, Италия и Скандинавския полуостров.

Асортимента  се състои от близо 1500 артикула ,  разделени в 10 продуктови групи. Изключително голямо внимание се отделя на процесите на термична обработка, нанасяне на покрития и лазерна маркировка.

Качеството на инструментите е защитено с 5 годишна гаранция.

Повече информация за компанията може да намерите на: www.cetaform.com