Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Начало Марки

Марки

«1»

PREMIUMTOOLS

 

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

 25 години водеща цел в търговската политика на Валерий СиМ Груп е удовлетворяване на потребителските интереси и очаквания.
Настоящите и дългосрочни проекти на фирмата са изцяло съобразени с потребителското търсене, с мнението на нашите партньори и обратната връзка, която получаваме от крайните потребители. В резултат от всички проучвания събрахме и обработихме информация, която потвърди нашата концепция да предложим на пазара ново поколение висококачествени машини и инструменти за професионална употреба. Високо качество, съчетано с достъпни цени!


За производството на Premium HD се доверихме на доказани производители, с които имаме дългогодишни партньорски отношения. Познавайки тестовите проби и технологични изпитания на машините и инструментите, сме убедени в качеството, с което излиза всеки продукт от завода-производител.

 

738
продукти

DECOREX

 
СТРОИТЕЛСТВОТО И РЕМОНТЪТ ВЕЧЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ!
 

 
DECOREX е собствена търговска марка на Валерий С&М Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличният баланс качество - цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики налагат успешно марката DECOREX на българския пазар вече 15 години.
DECOREX включва пълна гама от:
Зидарски инструменти и машини
Измервателни инструменти - механични, дигитални и електронни
Пистолети за пяна и консумативи
Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината
Ленти за изолация - двойно залепващи, опаковъчни и много други
Мрежи и найлони - покривни и предпазни
Инструментите са съобразени с последните европейски стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод на продукта, производител и вносител.
 
Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.
С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.

437
продукти

DECOREX ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА

В своя асортимент марка Decorex включва артикули от категория " Лични предпазни средства" за дома, градината, стоежа, производството и медицината.

 
Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.
С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.

137
продукти

AKFIX

 

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИЗБОР!

 
Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 15 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.
AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Продуктите с марка AKFIX са познати в над 60 страни в различни точки на света. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.
 
В процеса на работа продуктите с марка AKFIX показват дълготрайни свойства и качества, което ги прави предпочитани в сектор Строителна химия.

AKFIX разработва продукти, отговарящи на настоящите и бъдещи изисквания, чрез екипа на научноизследователска и развойна дейност, състоящ се от опитни специалисти - инженери и химици.

161
продукти

BONDIT

 

BONDIT - ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛЕНТОВИ ПРОДУКТИ!

 


 

BONDIT е марка, която включва мрежи за прозорци, уплътнения за врати и прозорци, армирани ленти, двойнолепящи ленти, опаковъчни ленти, противохлъзгащи ленти, изолирбанд, четки за врати и мн. др.
ПРОДУКТИ С МАРКА BONDIT МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН
 
Гамата от висококачествени продукти BONDIT непрекъснато нараства и става все по-популярна в търговската мрежа.

 

38
продукти

RTR-MAX

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ С БЪДЕЩЕ!

 


 

RTRMAX е една от най-активните търговски марки сред електроинструментите на българския пазар.
Високо доверие, ефективни при постоянно натоварване и удобни за използване - това са електроинструментите RTRMAX. Те са предназначени за действие в различни сектори. RTRMAX предлагат пълната гама от инструменти за пробиване и дървообработка, водни помпи за чиста и замърсена вода, машини за рязане, пробиване, полиране, косене и др. Всички продукти от серията са с 2 години гаранционен срок.


Новото поколение електроинструменти на търговската марка RTRMAX са създадени след лабораторни тестове, в сътрудничество с водещи специалисти. Резултатите от теста на RTRMAX при сложни условия имат висок индекс.
С идването си на пазара RTRMAX задоволи и най-прецизните очаквания на клиентите.
Продуктите на RTRMAX имат силно развит пазар в 15 страни от Балканския полуостров и цяла Европа, Азия и Африка.
 
Голяма част от електрическите машини RTRMAX могат да се захранват чрез литиево-йонни батерии.
RTRMAX са многофункционални, надеждни и имат висок коефициент на полезно действие.
Всички артикули RTRMAX са придружени от сертификационни документи и имат гаранция от 3 години.

 

130
продукти

CETA-FORM

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

  
CETA FORM има дългогодишна история. Фирмата е основана през 1975 г. и е специализирана в създаването на професионални инструменти, предназначени за много сфери в индустрията. Производството на инструментите CETA FORM е сертифицирано по системата TUV & ISO 9001: 2000, качеството за работа при интензивни 1000V се потвърждава от сертификатите VDE GS.

 
Марката CETA FORM се налага на световния пазар с високото качество на продукцията. За създаването на инструментите се използва само висококачествена стомана от водещи производители в Германия, Италия и Скандинавските острови. Продуктовата линия се състои от 1500 артикула, разделени на 10 производствени групи.


Изключително голямо внимание се отделя на процесите на термокултивиране, положени върху покритата с лазерна маркировка. Качеството на инструментите е с 5 години гаранция срещу дефекти. Продуктите на CETA FORM имат силно развит пазар в 35 страни на Балканския полуостров и в цяла Европа, Азия и Африка.
Правата за разпространение на CETA FORM за Балканския полуостров са дадени на Валерий СиМ Груп АД.

 
Валерий СиМ Груп АД е изключителен представител на марката за България и поддържа наличност от над 96% от асортимента на CETA FORM. Останалите 4 % могат да бъдат осигурени чрез специална поръчка.
Продуктите CETA FORM са предназначени за много сфери на индустрията. Инструментите CETA FORM са сертифицирани по системата TÜV & ISO9001:2000, а инструментите за работа до 1000V са придружени от сертификати VDE GS.
Качеството на инструментите CETA FORM е защитено с 5 годишна гаранция, а подгрупа вложки и ключове е 20 години.

продукти

MMS

НИЩО НЕ СТОИ ВЪВ ВЪЗДУХА!

 


 

Търговски процес в добре оборудвани и естетично подредени магазини - това е мечтата за търговеца и удоволствие за клиента.
Отдел Модулни маркетни системи ( MMS ) предлага най-новите тенденции в стелажното оборудване и осигурява голямо разнообразие от продукти за цялостно подреждане на търговски и складови обекти.
 
Дейността на MMS е насочена главно в две направления:
- търговко оборудване на магазини, включващо: стелажи, касови модули, щанд маси, колички, кошници, входно/изходни устройства, шишове, ценови лайсни, пластмасови контейнери и касети за насипни стоки и всички аксесоари, необходими за цялостното завършване на един търговски обект.

- складово оборудване, включващо: стелажи за ръчна обработка на товарите с товароносимост до 300 кг. на рафт, палетни и конзолни стелажи за машинно обработване на товарите.

Голямо разнообразие на стелажи и стелажни решения, богата палитра от възможности за стелажно оборудване, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти, комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд! Това са само част от условията, благодарение на които вече над 10 години MMS има своето заслужено място на българския пазар.
С помощта на 3D програми изработваме вариативен проект за подреждане на стелажни системи. Предлагането на различни варианти е с цел постигане на желаната от клиентите конфигурация на стелажите и естетическо аранжиране на търговското пространство.

39
продукти

HERLY

 
ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ И ПРОДУКТИ ЗА ДОМА И ГРАДИНАТА
 
 

Фирма Валерий СиМ Груп АД повече от 15 години е ексклузивен представител на продукти с марка HERLY за България.

Търговската популярност на марка HERLY е безспорен факт. Продуктите отговарят на широк кръг потребителски нужди, свързани с набавяне на качествени инструменти както за личния двор и градина, така и за малки овощни полета.
 
 
Над 2000 продукта с бранд HERLY са трайно наложени на пазара.
Гамата включва:
поливни маркучи
свързващи елементи /конектори, адаптори, съединители, разклонители, колена, резерви/
поливници, стартери /водовземки/, филтри, удължители
пистолети, пръскачки, пулверизатори
лозарски и овощарски ножици
предпазни средства - ръкавици
градински мини гребла, брадви, триони, мотички, лопатки, кирки, вили и др.
индустриални маркучи
градински мебели - хамаци, люлки, шатри, огради, маси, столове, стойки за чадъри, палатки
колички
 
 
Хит на пазара са системите за капково напояване , чрез които се пести вода и се постига ефективно напояване на зеленчукови и овощни градини, цветни и затревени площи.
HERLY предлага издържани в ергономично и естетическо отношение продукти от сектор „Градинска мебел”- мебели от ратан, градински пейки, маси, столове, шатри, чадъри и др.

211
продукти

TACWISE

НАЙ-ШИРОКАТА ГАМА ОТ ТАКЕРИ И КОНСУМАТИВИ!

 


 

Валерий СиМ Груп АД е ексклузивен вносител за България на водещият английски бранд Tacwise специализиран в сферата на ръчните и електрически такери и консумативи за тях, познати в Европа и на Американския пазар. В производствения процес се внедрява технология, позната от авиационната индустрия, използваща цинк и алуминий. Пластмасата в някои от продуктите, осигурява лекота и удобство при работа. Tacwise предлага богато разнообразие от такери, които са с гаранционен срок 1 година.

 
Tacwise разполага с широка гама от компактни ръчни такери и консумативи до промишлени строителни пистолети за пирони. С повече от 50 години опит в производството на различни ръчни и електрически такери и пистолети за пирони, Tacwise е един от лидерите на пазара за подобни продукти.

 
Постоянните разработки на все по-надеждни и лесни за работа пистолети гарантират на крайния потребител една здрава машина, осигурявайки и дълъг живот за изпълнение на разнообразни задачи както в строителството, така и в дома и градината. Като един от водещите брандове на пазара за такъв тип машини, целите на Tacwise са да продължават да бъдат най-добрите в своя клас.

67
продукти

MOLLER

MOLLER Е МАРКА БЕЗ КОМПРОМИСИ!

 


 

Търговска марка с обещание за качество, носеща полза и стойност на продуктите произведени под този бранд;

Изграден положителен образ сред потребителите;

Откроява се на фона на своите конкуренти, като синоним на качество съчетано с модерни технологии;

Продуктите са с потребителска стойност плюс, която клиентите търсят поради доказано качество и достъпна цена;

Постоянно разширяващ се асортимент, отговарящ на нарастващото потребителско търсене.

34
продукти

ANURA

Anura е бранд основан през 2012г. Гамата от артикули включва ключове, контакти, електроаксесоари и разклонители. Основната цел на бранда е достигането до максимален брой хора посредством използването на водещи технологии при производството, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за качеството, което предлага.

Технология и качество в едно
Електрическото оборудване Anura цели всички продукти да бъдат перфектни. Затова от самото си зареждане, най-важният приоритет за Anura е качеството на продуктите, стилния дизайн и следване на световните стандарти и тенденции.
Сигурност и дълъг живот
Anura предлага оборудване направено по най-модерните технологии, което е доказано в лабораториите им. Продуктите минават през серия от тестове за сигурност преди да се предложат на потребителите.

Стилна, специална опаковка
Всички опаковки на продукти Anura показват, с какво отношение и внимание се подхожда към представянето им пред клиентите.

59
продукти

KLAUS

Брандът KLAUS стартира през 2009г. Ефективното навлизане на пазара стана възможно благодарение на широка гама от артикули, която в последствие вече е разширена до: енергоспестяващи лампи, прожектори, рефлекторни лампи, къмпинг лампи. От скоро гамата включва много от най-модерните и енергоефективни LED продукти. Те покачват нивото на енергийна ефективност и използването на нови технологии в ежедневието до съвсем ново ниво.

Led лампите KLAUS са изработени според най-новите технологии и се характеризират с:
- дълъг живот - над 35 000 часа;
- ниска консумация на електричество - икономия до 80% в сравнение с нажежаема жичка;
- трудно чупливи са;
- предпазват околната среда.
Led лампите KLAUS са различни размери и цокли - Е27, Е14, GU10. Силата на светлината е от 165 до 810 лумена, а цветът на светлината 3000 - 65000 келвина.
Led лампите KLAUS са подходящи за декорация и осветление в хотели, офиси, дома и градината.
  
KLAUS предлага и серия Led панели за вграждане. Тънки са едва 25 мм., което ги прави идеални за монтиране в по-плитки тавани и стени. Подходящи са както за домашно, така и за офис осветление. Предоставят много по-голяма функционалност от останалите лампи, благодарение на меката светлина, която не дразни очите. Добрата светлинна пропускливост на материалите позволява равномерно разнасяне на светлината и голям ъгъл на осветеност.

104
продукти

GOKKU

GOKKU ключове и контакти са идеални за всеки, който търси достъпен и стилен начин да завърши своя дом, офис или хотел. Те са модерни и проектирани привлекателно, така че да отговарят както на класичестия, така и на съвременния интериорен дизайн.
Всички ключове, контакти и рингове GOKKU се предлагат в седем цвята: бял, крем, сив металик, син, дъб, орех и череша. Така предоставеният избор на цветови комбинации отговаря на всеки вкус и интериор.

149
продукти

RODEX

Продуктите с марка RODEX притежават високо качество и производителност.

В портфолиото на бранда се предлагат дискове за шлайфане и рязане с дълъг живот и високо качество. RODEX е надеждна марка, която професионалистите не могат да откажат. Дисковете RODEX притежават международни сертификати за качество TUV и CE и се предлагат и използват в много държави. Операциите в областта на научноизследователската и развойната дейност имат важно място, за да се поддържа удовлетвореността на клиентите и безопасността на работното място на максимално ниво. 

138
продукти

WKRET-MET

WKRĘT-MET са продукти полско производство с високо качество, сертифицирани по ISO9001 и съобразени с изискванията на Европейския стандарт.

Гамата от крепежи и съединителни елементи се състои от:
- винтове - поцинковани за дърво, покривни винтове, самобробивни рапидни винтове, винтове самопробивни с плоска глава, винтове с плоска глава остри, винтове с плоска глава фосфатирани;
- дюбели /с винт; с пирон/  - обикновени, за гипсокартон, за метален газобетон, за общо закрепване, за изолация, за окачени тавани, за кухини, за тежки закрепвания, универсални, тип "чадър" с нит, тип "чадър" О-кука, тип "чадър" С-кука, с ъглова кука, с отворена кука
- накрайници за монтаж на гипсокартон;
- анкери - за гипсокартон, втулкови, химически анкери, стоманен, метални анкери;
- инструменти за монтаж на анкери;
- кабелни превръзки;
- стопери за врата.

199
продукти
981
продукти

TOPEX

TOPEX е лидерът в производството на ръчни инструменти на атрактивни цени
 
TOPEX е полски бранд инструменти, специализирни в производството на ръчни инстрименти за дома и градината,
Бранд TOPEX е:
брандът на най-разпознаваемите инструменти в Полша
широка гама от инстументи с атрактивни цени
инсртументите  необходими за всеки дом
Всички инструменти TOPEX :
се подлагат на строги тестове за изпитване на качеството
в привличащи вниманието на клиентите опаковки
добавяне на нови артикули към асортимента нс TOPEX
предлагат отлично съотношение цена-качество
са подплатени със солидна рекламна кампания
За да бъде полезен на повече потребители, TOPEX се стреми да предлага висококачествени инструменти и аксесоари за дома и градината на достъпна цена. Това позволява на домашните и DIY майстори да решават ежедневните си проблеми и да реализират интересните си идеи.
Инструментите TOPEX  правят живота им по-лесен и по-удобен, защото са създадени в резултат на проучванията на потребителските нужди  с цел предлагане на полезни решения.
 
Считано от 01.06.2019 Grupa Topex има нов официален обслужващ сервиз за всички свои брандове в България  (Verto,Graphite,GraphitePro,Topex,TopTools,NEO Tools). Всички стоки с претенции за брак независимо от вида си и стойността ще се изпращат от дистрибутора в този сервиз за мотивирано становище, като отговорът от вземането на стоката до връщането и ще е до 14 дни. При претенции за дадена стока, тя трябва да бъде представена от дистрибутора задължително с документи за покупка - касова бележка и тази стока ще бъде изпратена за сметка на Grupa Topex до сервиза им в България и обратно до дистрибутора след отремонтиране или друго становище. За всяка стока трябва да се попълва формуляр с описание от оторизираните за това сътрудници на дистрибутор.

370
продукти
55
продукти

YAPARLAR

В продължение на близо 50 години Yaparlar е водещ производител в Турция на колички, лопати и гребла за строителния и земеделския сектор.

Възползвайки се ефективно от напредъка в технологиите, Yaparlar развива своя асортимент като усъвършенства дизайна и технологичния цикъл на производство.
Разработването и производството на нови модели колички, лопати и гребла е обвързано с големи инвестиции в ново техническо  оборудване, внедряване на съвременни технологии и методи на работа. Yaparlar е надежден търговски партньор, предлагащ отлично съотношение между  високо качество и цена.

Количките DEMONTABLE и COMPACT се налагат на вътрешния и международните пазари с модерния си дизайн, високо качество и достъпна цена.
Yaparlar произвежда лопати от закалена стомана, леки стоманени и алуминиеви лопати за различни приложения.

Греблата се произвеждат от 5 мм закалена стомана или 4 мм лека стомана.

Лопатите и греблата могат да бъдат с електростатично прахово покритие или с промишлена суха боя.
Yaparlar произвежда ергономични дървени дръжки за собственото си производство на лопати и гребла.

С над 50% пазарен дял, Yaparlar е водещ производител на лопати в Турция.  С голям успех компанията изнася лопати за страни в Европа, Близкия Изток и Африка.
Yaparlar е знак за качество на широка гама  колички, лопати, гребла и дървени дръжки. Характерна особеност в производството на Yaparlar е продуктите да са съобразени с предпочитанията и изискванията на потребителите от различните страни и региони, в които компанията предлага своите артикули.

92
продукти
82
продукти
75
продукти

BERTANI

DiMartino е компания, която повече от 50 години е специализирана в производството на високотехнологични изделия от пластмаса. 

DiMartino стартира като производител на системи за пръскане на къщата и градината: обикновени, раменни, гръбни пръскачки и пулверизатори. Артикули, предназначени за зеленчуковата градина и дребното селско стопанство, идеални за хоби и професионалисти.

DiMartino се превърна в голям италиански индустриален концерн, добре структуриран и организиран, с квалифицирана идентичност, високо оценен в цял свят. Машини, сгради, хора непрекъснато се развиват през годините, като придобитото ноу-хау се превръща в продукти, произведени в рамките на сертифицирана система, използвайки много сложни, щадящи околната среда технологии.

Всеки нов продукт е пряк резултат от пазарни проучвания, обединявайки специфичните изисквания на клиентите и технологични приложения на компанията. Проучванията за осъществимост, проектирането, търсенето на иновативни материали, прототипирането на компоненти, високачественото производство, функционалните тестове и тестовете за безопасност са основните стъпки от дългият процес, които компанията изминава, преди да създаде своите крайни продукти.

Портфолиото с бранд DiMartino включва гребла, лопати за сняг, дизайнерски серии саксии за цветя. Пръскачките Bertani са ефективни за работа, с поддържано качество и на достъпна цена. Серията включва още и пулверизатори, ръчни помпи под налягане и аксесоари. 

 

DiMartino произвеждат и продукти със специфично приложение - пръскачки за прахови вещества. Пръскачките за прахови вещества се използват за третиране с органични прахове. Прилагат се за лечение на лозя, овощни и зеленчyкови градини. Много полезен и ефикасен аксесоар е регулатора за налягане на пръскачките. Серия Bertani на DiMartino датира от 1990 година. През годините продуктите от серията се усъвършенстват и придобиват модерен вид и висока функционалност. 

 

Тубите за бензин и масло DiMartino са произведени от устойчиви материали и са подходящи за транспортиране на горивни течности. Капачките се запечатват по специален начин, за да могат да издържат на продължителен контакт с различни видове въглеводороди. Тубите са снабдени с удобни накрайници за по-лесно наливане на бензин или масло в съответните резервоари. Предлага се и комбиниран модел - туба 2 в 1  за бензин и масло.

 

https://www.dimartino.it/

63
продукти
46
продукти
33
продукти
23
продукти
22
продукти
22
продукти
17
продукти
8
продукти
9
продукти
5
продукти
7
продукти

NEO

7
продукти
4
продукти
3
продукти
3
продукти
1
продукти