Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Блог статии

Начало Марки

Марки

«1»

PREMIUMTOOLS

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

http://premiumtools.info/


25 години водеща цел в търговската политика на Валерий СиМ Груп е удовлетворяване на потребителските интереси и очаквания.

Настоящите и дългосрочни проекти на фирмата са изцяло съобразени с потребителското търсене, с мнението на нашите партньори и обратната връзка, която получаваме от крайните потребители.  В резултат от всички проучвания събрахме и обработихме информация, която потвърди нашата концепция да предложим на пазара ново поколение висококачествени машини и инструменти за професионална употреба. Високо качество, съчетано с достъпни цени!

За производството на Premium HD се доверихме на доказани производители, с които имаме дългогодишни партньорски отношения. Познавайки тестовите проби и технологични изпитания на машините и инструментите, сме убедени в качеството, с което излиза всеки продукт от завода-производител.

 

Продуктови стелажи с марка Premium, мострена зала гр. София

 

Търговската марка Premium HD включва най-масово използваните модели ръчни инструменти, електрически, акумулаторни и бензинови машини.

Асортиментът от ръчни инструменти Premium HD постави началото със серия ролетки, лебедки и ключове - звездогаечни, гаечни и лули, а от съвсем скоро гамата се разшири с ножици и клещи за арматура, отвертки, триони и менгемета.

 

 

Машините  Premium HD са изработени от висококачествени материали. Всички машини са защитени с 3 години гаранция. Подходящи са за професионална употреба. Качеството и цената са перфектно балансирани, а това прави машините достъпни и за домашните майстори.

Първите тестови машини Premium HD бяха пуснати на пазара в края на 2016г. под бранд Premium, с 3 години гаранция. Потребителските отзиви за тях са повече от положителни.

Много производствени и фасилити фирми се довериха на новата ни продуктова линия и останаха приятно изненадани от издръжливостта и продуктивността на новите машини Premium HD В началото на 2017г. бе официалната премиера на машини Premium HD на българския пазар.

 

 

Портфолиото на супер бранд Premium продължава да се допълва с нови артикули в сектор "Крепежни елементи". Голямо разнообразие от модели и размери винтове за дърво, сухо строителство, дограма, покривни конструкции, анкери за бетон и други свързващи елементи изработени от висококачествени материали в съответствие с Европейските стандарти.

 

В сектор градина и градински аксесоари също има приятни изненади! Продуктовата гама предлага газови уреди за бита, голям избор от режещи инструменти - лозаро-овощарски ножици, ножици за клони, клещи за връзване на лозя, ножици за ашладисване, триони, градински машини и инвентар - акумулаторни пръскачки, поливни маркучи и пистолети, накрайници, конектори, адаптори и различни видове предпазни мрежи за насаждения.


Видео презентации на продукти с марка Premium

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

 

 

Продуктите с марка Premium са предназначени, както за професионална употреба, така и за сектор "Направи си сам". Освен високото качество, широк спектър на приложимост и отлично балансирана цена на продуктите Валерий СиМ Груп предлага и голямо разнообразие от резервни части.

Отговорността към клиентите, грижата за безопасността и удобството при работа с машини и инструменти Premium е от първостепенна важност. Ето защо продуктите на компанията са проектирани и произведени по най-високите стандарти за качество с оглед гарантирането на оптимална лична безопасност и комфорт при работа.

Търговският цикъл се затваря с предлагане на рекламни стелажи PREMIUM и надеждно следпродажбено обслужване във фирмените сервизи и в оторизирани сервизи в цялата страна.


Каталог Premium

 

http://premiumtools.info/

582
продукти

DECOREX

СТРОИТЕЛСТВОТО И РЕМОНТЪТ ВЕЧЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ!

http://decorex.info/


DECOREX е собствена търговска марка на Валерий С&М Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличният баланс качество - цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики налагат успешно марката DECOREX на българския пазар вече 15 години.

DECOREX включва пълна гама от:

 • Зидарски инструменти и машини
 • Измервателни инструменти - механични, дигитални и електронни
 • Пистолети за пяна и консумативи
 • Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината
 • Ленти за изолация - двойно залепващи, опаковъчни и много други
 • Мрежи и найлони - покривни и предпазни

Инструментите са съобразени с последните европейски стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод на продукта, производител и вносител.

Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.

С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.


Видео презентации на продукти с марка Decorex

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

http://decorex.info/

355
продукти

AKFIX

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИЗБОР!

http://www.akfix.bg/


 

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 15 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.

AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Продуктите с марка AKFIX са познати в над 60 страни в различни точки на света. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.

 

 

AKFIX притежава портфолио с повече от 450 артикула организирани в различни категории, съобразени с потребностите и нарастващите изисквания на клиентите:

 • Пожароустойчиви продукти
 • Полиуретанови пяни
 • Силикони
 • Уплътнители
 • Лепила
 • Аерозоли
 • Покрития
 • Спрей бои
 • Автомобилни продукти - поправка, защита, грижа
 • Индустриални продукти - поправка, защита, грижа
 • Аксесоари - ленти, пистолети, ръкавици

 

В процеса на работа продуктите с марка AKFIX показват дълготрайни свойства и качества, което ги прави предпочитани в сектор Строителна химия.


 

AKFIX разработва продукти, отговарящи на настоящите и бъдещи изисквания, чрез екипа на научноизследователска и развойна дейност, състоящ се от опитни специалисти - инженери и химици.

Воден от стратегията „Мисли глобално, действай локално!”, производителят разработва и прилага иновативни технологии в продуктите, осигуряващи нови решения за модерното строителство, за прецизната поддръжка и ремонт на автомобили, за домакинството, хоби и други сектори.

 


Видео презентации на продукти с марка Akfix

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

 

 


Свалете новото мобилно приложение Akfix

  

Останете напълно информирани, като ни последвате във Facebook @akfixbg , където публикуваме информация относно промоции, нови артикули, видеа, полезни съвети и много други.


Каталог Akfix

 

http://www.akfix.bg/

156
продукти

BONDIT

BONDIT - ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛЕНТОВИ ПРОДУКТИ!


http://www.bonditsealant.com/

 

 

BONDIT е марка, която включва мрежи за прозорци, уплътнения за врати и прозорци, армирани ленти, двойнолепящи ленти, опаковъчни ленти, противохлъзгащи ленти, изолирбанд, четки за врати и мн. др.

Гамата от висококачествени продукти BONDIT непрекъснато нараства и става все по-популярна в търговската мрежа.

 

http://www.bonditsealant.com/

46
продукти

RTR-MAX

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТИ С БЪДЕЩЕ!

https://www.rtrmax.com/#RTRMAX е една от най-активните търговски марки сред електроинструментите на българския пазар.
Високо доверие, ефективни при постоянно натоварване и удобни за използване - това са електроинструментите RTRMAX. Те са предназначени за действие в различни сектори. RTRMAX предлагат пълната гама от инструменти за пробиване и дървообработка, водни помпи за чиста и замърсена вода, машини за рязане, пробиване, полиране, косене и др. Всички продукти от серията са с 2 години гаранционен срок.


Новото поколение електроинструменти на търговската марка RTRMAX са създадени след лабораторни тестове, в сътрудничество с водещи специалисти. Резултатите от теста на RTRMAX при сложни условия имат висок индекс.

С идването си на пазара RTRMAX задоволи и най-прецизните очаквания на клиентите.
Продуктите на RTRMAX имат силно развит пазар в 15 страни от Балканския полуостров и цяла Европа, Азия и Африка.

Търговската история на RTRMAX започва през 2003 година, а днес включва богато разнообразие от:

 • бормашини
 • ъглошлайфи
 • прободни триони и зегета
 • виброшлайфи
 • електрически и бензинови резачки, тримери и храсторези
 • електрически и бензинови косачки
 • водни помпи и хидростати
 • циркуляри
 • гайковерти и винтоверти
 • електрически бъркалки
 • акумулаторни ножици и други

 

 

Голяма част от електрическите машини RTRMAX могат да се захранват чрез литиево-йонни батерии.

RTRMAX са многофункционални, надеждни и имат висок коефициент на полезно действие.

Всички артикули RTRMAX са придружени от сертификационни документи и имат гаранция от 3 години.

 

 


Видео презентации на продукти с марка RTR MAX

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

 

 

https://www.rtrmax.com/#

142
продукти

CETA-FORM

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

http://www.cetaform.info/


 

CETA FORM има дългогодишна история. Фирмата е основана през 1975 г. и е специализирана в създаването на професионални инструменти, предназначени за много сфери в индустрията. Производството на инструментите CETA FORM е сертифицирано по системата TUV & ISO 9001: 2000, качеството за работа при интензивни 1000V се потвърждава от сертификатите VDE GS.

 

Марката CETA FORM се налага на световния пазар с високото качество на продукцията. За създаването на инструментите се използва само висококачествена стомана от водещи производители в Германия, Италия и Скандинавските острови. Продуктовата линия се състои от 1500 артикула, разделени на 10 производствени групи:

 • Автоинструменти
 • Гаечни ключове
 • Накрайници
 • Отвертки
 • Клещи
 • Ролетки
 • Нивелири
 • Шестограми
 • Пробивни инструменти
 • Боркорони
 • Ножици и инструменти за ВиК
 • Пили
 • Колички и шкафове за инструменти
 • Вложки и удължители 3/8, 1/2 и 1/4

Изключително голямо внимание се отделя на процесите на термокултивиране, положени върху покритата с лазерна маркировка. Качеството на инструментите е с 5 години гаранция срещу дефекти. Продуктите на CETA FORM имат силно развит пазар в 35 страни на Балканския полуостров и в цяла Европа, Азия и Африка.

Правата за разпространение на CETA FORM за Балканския полуостров са дадени на Валерий СиМ Груп АД.

 

Валерий СиМ Груп АД е изключителен представител на марката за България и поддържа наличност от над 96% от асортимента на CETA FORM. Останалите 4 % могат да бъдат осигурени чрез специална поръчка.

Продуктите CETA FORM са предназначени за много сфери на индустрията. Инструментите CETA FORM са сертифицирани по системата TÜV & ISO9001:2000, а инструментите за работа до 1000V са придружени от сертификати VDE GS.

Качеството на инструментите CETA FORM е защитено с 5 годишна гаранция, а подгрупа вложки и ключове е 20 години.


Видео презентации на продукти с марка Ceta Form

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

 

.


Каталог Ceta Form

 

http://www.cetaform.info/

продукти

MMS

http://mmsbg.info/


Търговски процес в добре оборудвани и естетично подредени магазини - това е мечтата за търговеца и удоволствие за клиента.

Отдел Модулни маркетни системи MMS ) предлага най-новите тенденции в стелажното оборудване и осигурява голямо разнообразие от продукти за цялостно подреждане на търговски и складови обекти.

 

Дейността на MMS е насочена главно в две направления:

- търговко оборудване на магазини, включващо: стелажи, касови модули, щанд маси, колички, кошници, входно/изходни устройства, шишове, ценови лайсни, пластмасови контейнери и касети за насипни стоки и всички аксесоари, необходими за цялостното завършване на един търговски обект.

- складово оборудване, включващо: стелажи за ръчна обработка на товарите с товароносимост до 300 кг. на рафт, палетни и конзолни стелажи за машинно обработване на товарите.

Голямо разнообразие на стелажи и стелажни решения, богата палитра от възможности за стелажно оборудване, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти, комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд! Това са само част от условията, благодарение на които вече над 10 години MMS има своето заслужено място на българския пазар.

С помощта на 3D програми изработваме вариативен проект за подреждане на стелажни системи. Предлагането на различни варианти е с цел постигане на желаната от клиентите конфигурация на стелажите и естетическо аранжиране на търговското пространство.

 


Нашата основна цел е да задоволим изискванията на всеки клиент! Ние предлагаме цялостни решения.

За запитвания:

област София - 0887 197 072

област Пловдив - 0888 589 746

област Варна - 0887 455 779

Продуктови каталог MMS 2013г. може да разгледате тук:

http://mmsbg.info/

37
продукти

HERLY

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ И ПРОДУКТИ ЗА ДОМА И ГРАДИНАТА

http://herly.info/


Фирма Валерий СиМ Груп АД повече от 15 години е ексклузивен представител на продукти с марка HERLY за България.

Търговската популярност на марка HERLY е безспорен факт. Продуктите отговарят на широк кръг потребителски нужди, свързани с набавяне на качествени инструменти както за личния двор и градина, така и за малки овощни полета.

 

Над 2000 продукта с бранд HERLY са трайно наложени на пазара.

Гамата включва:

 • поливни маркучи
 • свързващи елементи /конектори, адаптори, съединители, разклонители, колена, резерви/
 • поливници, стартери /водовземки/, филтри, удължители
 • пистолети, пръскачки, пулверизатори
 • лозарски и овощарски ножици
 • предпазни средства - ръкавици
 • градински мини гребла, брадви, триони, мотички, лопатки, кирки, вили и др.
 • индустриални маркучи
 • градински мебели - хамаци, люлки, шатри, огради, маси, столове, стойки за чадъри, палатки
 • колички

 

 

Хит на пазара са системите за капково напояване , чрез които се пести вода и се постига ефективно напояване на зеленчукови и овощни градини, цветни и затревени площи.

HERLY предлага издържани в ергономично и естетическо отношение продукти от сектор Градинска мебелмебели от ратан, градински пейки, маси, столове, шатри, чадъри и др.

 

 


Видео презентации на продукти с марка Herly

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

http://herly.info/

209
продукти

TACWISE

НАЙ-ШИРОКАТА ГАМА ОТ ТАКЕРИ И КОНСУМАТИВИ!

https://www.tacwise.com/


Валерий СиМ Груп АД е ексклузивен вносител за България на водещият английски бранд Tacwise специализиран в сферата на ръчните и електрически такери и консумативи за тях, познати в Европа и на Американския пазар. В производствения процес се внедрява технология, позната от авиационната индустрия, използваща цинк и алуминий. Пластмасата в някои от продуктите, осигурява лекота и удобство при работа. Tacwise предлага богато разнообразие от такери, които са с гаранционен срок 1 година.

 

Tacwise разполага с широка гама от компактни ръчни такери и консумативи до промишлени строителни пистолети за пирони. С повече от 50 години опит в производството на различни ръчни и електрически такери и пистолети за пирони, Tacwise е един от лидерите на пазара за подобни продукти.

 

Постоянните разработки на все по-надеждни и лесни за работа пистолети гарантират на крайния потребител една здрава машина, осигурявайки и дълъг живот за изпълнение на разнообразни задачи както в строителството, така и в дома и градината. Като един от водещите брандове на пазара за такъв тип машини, целите на Tacwise са да продължават да бъдат най-добрите в своя клас.

 


Видео презентации на продукти с марка Tacwise

Абонирай се за канала на Валерий СиМ Груп АД,

в YouTube, като натиснеш камбанката, за да

не изпуснеш интересните видео презентации, които споделяме!

 

 


Каталог Tacwise

 

https://www.tacwise.com/

63
продукти
26
продукти

ANURA

http://www.anuraelectric.com/en/index.html


Anura е бранд основан през 2012г. Гамата от артикули включва ключове, контакти, електроаксесоари и разклонители. Основната цел на бранда е достигането до максимален брой хора посредством използването на водещи технологии при производството, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за качеството, което предлага.

Технология и качество в едно

Електрическото оборудване Anura цели всички продукти да бъдат перфектни. Затова от самото си зареждане, най-важният приоритет за Anura е качеството на продуктите, стилния дизайн и следване на световните стандарти и тенденции.

Сигурност и дълъг живот

Anura предлага оборудване направено по най-модерните технологии, което е доказано в лабораториите им. Продуктите минават през серия от тестове за сигурност преди да се предложат на потребителите.

Стилна, специална опаковка

Всички опаковки на продукти Anura показват, с какво отношение и внимание се подхожда към представянето им пред клиентите.

 

http://www.anuraelectric.com/en/index.html

59
продукти

KLAUS

http://www.klauselectric.com/


Брандът KLAUS стартира през 2009г. Ефективното навлизане на пазара стана възможно благодарение на широка гама от артикули, която в последствие вече е разширена до: енергоспестяващи лампи, прожектори, рефлекторни лампи, къмпинг лампи. От скоро гамата включва много от най-модерните и енергоефективни LED продукти. Те покачват нивото на енергийна ефективност и използването на нови технологии в ежедневието до съвсем ново ниво.

Led лампите KLAUS са изработени според най-новите технологии и се характеризират с:

- дълъг живот - над 35 000 часа;

- ниска консумация на електричество - икономия до 80% в сравнение с нажежаема жичка;

- трудно чупливи са;

- предпазват околната среда.

Led лампите KLAUS са различни размери и цокли - Е27, Е14, GU10. Силата на светлината е от 165 до 810 лумена, а цветът на светлината 3000 - 65000 келвина.

Led лампите KLAUS са подходящи за декорация и осветление в хотели, офиси, дома и градината.

  

KLAUS предлага и серия Led панели за вграждане. Тънки са едва 25 мм., което ги прави идеални за монтиране в по-плитки тавани и стени. Подходящи са както за домашно, така и за офис осветление. Предоставят много по-голяма функционалност от останалите лампи, благодарение на меката светлина, която не дразни очите. Добрата светлинна пропускливост на материалите позволява равномерно разнасяне на светлината и голям ъгъл на осветеност.

 

 

http://www.klauselectric.com/

105
продукти

GOKKU

GOKKU ключове и контакти са идеални за всеки, който търси достъпен и стилен начин да завърши своя дом, офис или хотел. Те са модерни и проектирани привлекателно, така че да отговарят както на класичестия, така и на съвременния интериорен дизайн.

Всички ключове, контакти и рингове GOKKU се предлагат в седем цвята: бял, крем, сив металик, син, дъб, орех и череша. Така предоставеният избор на цветови комбинации отговаря на всеки вкус и интериор.

 

148
продукти

RODEX

http://www.rodexabrasive.it/


Продуктите с марка RODEX притежават високо качество и производителност.

 

 

В портфолиото на бранда се предлагат дискове за шлайфане и рязане с дълъг живот и високо качество. RODEX е надеждна марка, която професионалистите немогат да откажат. Дисковете RODEX притежават международни сертификати за качество TUV и CE и се предлагат и използват в много държави. Операциите в областта на научноизследователската и развойната дейност имат важно място, за да се поддържа удовлетвореността на клиентите и безопасността на работното място на максимално ниво.

 

http://www.rodexabrasive.it/

117
продукти

WKRET-MET

https://www.wkret-met.com/


WKRĘT-MET са продукти полско производство с високо качество, сертифицирани по ISO9001 и съобразени с изискванията на Европейския стандарт.

 

Гамата от крепежи и съединителни елементи се състои от:

- винтове - поцинковани за дърво, покривни винтове, самобробивни рапидни винтове, винтове самопробивни с плоска глава, винтове с плоска глава остри, винтове с плоска глава фосфатирани;

- дюбели /с винт; с пирон/  - обикновени, за гипсокартон, за метален газобетон, за общо закрепване, за изолация, за окачени тавани, за кухини, за тежки закрепвания, универсални, тип "чадър" с нит, тип "чадър" О-кука, тип "чадър" С-кука, с ъглова кука, с отворена кука

- накрайници за монтаж на гипсокартон;

- анкери - за гипсокартон, втулкови, химически анкери, стоманен, метални анкери;

- инструменти за монтаж на анкери;

- кабелни превръзки;

- стопери за врата.

 

https://www.wkret-met.com/

171
продукти

YAPARLAR

https://www.yaparlar.com/


В продължение на близо 50 години Yaparlar е водещ производител в Турция на колички, лопати и гребла за строителния и земеделския сектор.

Възползвайки се ефективно от напредъка в технологиите, Yaparlar развива своя асортимент като усъвършенства дизайна и технологичния цикъл на производство.

Разработването и производството на нови модели колички, лопати и гребла е обвързано с големи инвестиции в ново техническо  оборудване, внедряване на съвременни технологии и методи на работа. Yaparlar е надежден търговски партньор, предлагащ отлично съотношение между  високо качество и цена.

Количките DEMONTABLE и COMPACT се налагат на вътрешния и международните пазари с модерния си дизайн, високо качество и достъпна цена.

Yaparlar произвежда лопати от закалена стоманалеки стоманени и алуминиеви лопати за различни приложения.

Греблата се произвеждат от 5 мм закалена стомана или 4 мм лека стомана.

Лопатите и греблата могат да бъдат с електростатично прахово покритие или с промишлена суха боя.

Yaparlar произвежда ергономични дървени дръжки за собственото си производство на лопати и гребла.

 

С над 50% пазарен дял, Yaparlar е водещ производител на лопати в Турция.  С голям успех компанията изнася лопати за страни в Европа, Близкия Изток и Африка.

Yaparlar е знак за качество на широка гама  колички, лопати, гребла и дървени дръжкиХарактерна особеност в производството на Yaparlar е продуктите да са съобразени с предпочитанията и изискванията на потребителите от различните страни и региони, в които компанията предлага своите артикули.

 

https://www.yaparlar.com/

64
продукти

DiMartino

DiMartino е компания, която повече от 50 години е специализирана в производството на високотехнологични изделия от пластмаса. 

DiMartino стартира като производител на системи за пръскане на къщата и градината: обикновени, раменни, гръбни пръскачки и пулверизатори. Артикули, предназначени за зеленчуковата градина и дребното селско стопанство, идеални за хоби и професионалисти.

DiMartino се превърна в голям италиански индустриален концерн, добре структуриран и организиран, с квалифицирана идентичност, високо оценен в цял свят. Машини, сгради, хора непрекъснато се развиват през годините, като придобитото ноу-хау се превръща в продукти, произведени в рамките на сертифицирана система, използвайки много сложни, щадящи околната среда технологии.

Всеки нов продукт е пряк резултат от пазарни проучвания, обединявайки специфичните изисквания на клиентите и технологични приложения на компанията. Проучванията за осъществимост, проектирането, търсенето на иновативни материали, прототипирането на компоненти, високачественото производство, функционалните тестове и тестовете за безопасност са основните стъпки от дългият процес, които компанията изминава, преди да създаде своите крайни продукти.

Портфолиото с бранд DiMartino включва гребла, лопати за сняг, дизайнерски серии саксии за цветя. Пръскачките Bertani са ефективни за работа, с поддържано качество и на достъпна цена. Серията включва още и пулверизатори, ръчни помпи под налягане и аксесоари. 

      

DiMartino произвеждат и продукти със специфично приложение - пръскачки за прахови вещества. Пръскачките за прахови вещества се използват за третиране с органични прахове. Прилагат се за лечение на лозя, овощни и зеленчyкови градини. Много полезен и ефикасен аксесоар е регулатора за налягане на пръскачкитеСерия Bertani на DiMartino датира от 1990 година. През годините продуктите от серията се усъвършенстват и придобиват модерен вид и висока функционалност. 

Тубите за бензин и масло DiMartino са произведени от устойчиви материали и са подходящи за транспортиране на горивни течности. Капачките се запечатват по специален начин, за да могат да издържат на продължителен контакт с различни видове въглеводороди. Тубите са снабдени с удобни накрайници за по-лесно наливане на бензин или масло в съответните резервоари. Предлага се и комбиниран модел - туба 2 в 1  за бензин и масло.

 

 


 

https://www.dimartino.it/

0
продукти

TOPEX

TOPEX е лидерът в производството на ръчни инструменти на атрактивни цени

http://topex-bg.info/


TOPEX е полски бранд инструменти, специализирни в производството на ръчни инстрименти за дома и градината,

Бранд TOPEX е:

 • брандът на най-разпознаваемите инструменти в Полша
 • широка гама от инстументи с атрактивни цени
 • инсртументите  необходими за всеки дом

Всички инструменти TOPEX :

 • се подлагат на строги тестове за изпитване на качеството
 • в привличащи вниманието на клиентите опаковки
 • добавяне на нови артикули към асортимента нс TOPEX
 • предлагат отлично съотношение цена-качество
 • са подплатени със солидна рекламна кампания

За да бъде полезен на повече потребители, TOPEX се стреми да предлага висококачествени инструменти и аксесоари за дома и градината на достъпна цена. Това позволява на домашните и DIY майстори да решават ежедневните си проблеми и да реализират интересните си идеи.

Инструментите TOPEX  правят живота им по-лесен и по-удобен, защото са създадени в резултат на проучванията на потребителските нужди  с цел предлагане на полезни решения.

 

Считано от 01.06.2019 Grupa Topex има нов официален обслужващ сервиз за всички свои брандове в България  (Verto,Graphite,GraphitePro,Topex,TopTools,NEO Tools). Всички стоки с претенции за брак независимо от вида си и стойността ще се изпращат от дистрибутора в този сервиз за мотивирано становище, като отговорът от вземането на стоката до връщането и ще е до 14 дни. При претенции за дадена стока, тя трябва да бъде представена от дистрибутора задължително с документи за покупка - касова бележка и тази стока ще бъде изпратена за сметка на Grupa Topex до сервиза им в България и обратно до дистрибутора след отремонтиране или друго становище. За всяка стока трябва да се попълва формуляр с описание от оторизираните за това сътрудници на дистрибутора!

http://topex-bg.info/

302
продукти

SOLLEO

SOLLEO Е МАРКА БЕЗ КОМПРОМИСИ!


http://solleo.info/

- търговска марка с обещание за качество, носеща полза и стойност на продуктите произведени под този бранд;

изграден положителен образ сред потребителите;

откроява се на фона на своите конкуренти, като синоним на качество съчетано с модерни технологии;

продуктите са с потребителска стойност плюс, която клиентите търсят поради доказано качество и достъпна цена;

постоянно разширяващ се асортимент, отговарящ на нарастващото потребителско търсене.

 

ПОСЕТЕТЕ ОФИЦИАЛНАТА УЕБ СТРАНИЦА НА БРАНД SOLLEO

http://solleo.info/

0
продукти

FERTICO

 

Продуктите Fertico предоставят правилно решение за хранене на декоративни растения.

С правилните знания и постоянни иновации, Fertico разработват храна за растенията, която в малки количества дава забележителни резултати.

Подхранващите торове и торфен субстрат Fertico се произвеждат и пакетират в Сърбия, под непрекъснат вътрешен и външен контрол от акредитирани лаборатории.

Водещата цел на Fertico  е да предложи продукти, които в правилна комбинация и съотношение,могат да осигурят  оптимален резултат при употреба.

Продуктите Fertico са с проверено качество и доказано положително въздействие върху растенията,  върху които се прилагат.

За да се уверите сами в качествата на подхранващите торове и торфен субстрат Fertico, изберете продукта според нуждите си и при правилно приложение, резултатите са гарантирани.

Ето и повече информация, която ще Ви помогне в избора на правилния Fertico продукт:

 

Гранулиран комбиниран тор за зелени растения FITOCOTE NPK 20-7-9

 

ПредназначениеЗа подхранване на зелени декоративни едногодишни и многогодишни растения,  отглеждани в градини или саксии- фикус, бенджамин, дифенбахия  и други.

Начин на действие: Комбиниран тор FITOCOTE NPK 20-7-9 е гранулиран умен тор, който е с отложено шестмесечно подхранващо действие.

Смолистата обвивка на гранулата позволява равномерно отделяне на макро и микро елементи през целия период на вегетация, като с еднократно приложение осигурява храненето на растението за 6 месеца.

Дозировка: 30 гр. на 10 литра торфен субстрат.

Ако прилагате в градината, размесете добре торта и почвата около корена на растението- 50-80 гр. на квадратен метър.

 

Съдържа: Азот 20 % , Фосфор 7 %, Калий 9% и други

Предлага се в опаковки: 30 гр. / 500 гр./ 20 бр. х 30 гр.

 

 

 

 

Течен органичен тор за зелени растения Fertico GREEN

 

Предназначение: За подхранване на зелени декоративни едногодишни и многогодишни растения,  отглеждани в градини или саксии- фикус, бенджамин, дифенбахия  и други.

Начин на действие: Fertico Green е течен органо-минерален тор, за подхранване на зелени декоративни растения- фикус, дифенбахия, филодендрон, кротон и други.

Съдържа компоненти, стимулиращи растежа и спомага за изграждането на здрава и жизнена листна маса. Органичният компонент ( хуминова киселина) засилва хранителния прием, жизненост и издръжливост.

Дозировка: Разтваря се ½ капачка в 5 литра вода. Течният тор се прилага от началото до края на вегетацията на всеки 14-15 дни.

Съдържа: Азот (7 %), Фосфор ( 2%),  Калий (4 %) , Хуминови киселини (1,5%) и други.

Предлага се в опаковки: 250 мл./ 500 мл.

 

Гранулиран комбиниран тор за цъфтящи растения FITOCOTE NPK 12-18-12

 

Предназначение: За подхранване на цъфтящи декоративни едногодишни и многогодишни растения,  отглеждани в градини или саксии- бегония, петуния, мушкато, гладиола, роза  и други.

Начин на действие: Комбиниран тор FITOCOTE NPK 12-18-12 е гранулиран умен тор, който е с отложено шестмесечно подхранващо действие. Смолистата обвивка на гранулата позволява равномерно отделяне на макро и микро елементи през целия период на вегетация, като с еднократно приложение се осигурява храненето на растението за 6 месеца.

Дозировка: 30 гр. на 10 литра торфен субстрат. Ако прилагате в градината, размесете добре торта и почвата около корена на растението- 50-80 гр. на квадратен метър.

Съдържа: Азот 12 % , Фосфор 18 %, Калий 12 % и други

Предлага се в опаковки: 30 гр. / 500 гр./ 20 бр. х 30 гр.

 

 

 

 

Течен органичен тор за цъфтящи растения Fertico BLOOM

 

Предназначение: За подхранване на цъфтящи декоративни едногодишни и многогодишни растения,  отглеждани в градини или саксии-  бегония, петуния, мушкато, гладиола, роза  и други.

Начин на действие:   Fertico Bloom е течен органо-минерален тор, за подхранване на зелени декоративни растения- бегония, петуния, мушкато, гладиола, роза  и други.

Съдържа компоненти, стимулиращи растежа и спомага за изграждането на здрава и жизнена листна маса. Органичният компонент ( хуминова киселина) засилва хранителния прием, жизненост и издръжливост.

Дозировка: Разтваря се ½ капачка в 5 литра вода. Течният тор се прилага от началото до края на вегетацията на всеки 14-15 дни.

Съдържа: Азот (3 %), Фосфор ( 7 %),  Калий (4 %) , Хуминови киселини (1 %) и други.

 

Предлага се в опаковки: 250 мл./ 500 мл.

 

 

Течен органичен тор за рози Fertico ROSE

 

 

Предназначение: Течен органичен тор за подхранване на рози.

Начин на действие: Съдържа голямо количество магнезий, който инициира цъфтежа и влияе на интензивното обагряне на цветовете.

Органичнияткомпонент ( хуминова киселина) засилва хранителния прием, жизненост и издръжливост.

Прилага се от началото до края на вегетацията на розите.

Дозировка: ½  капачка се разрежда в 5 литра вода. На всеки 14-15 дни подхранвайте розите с приготвения разтвор чрез поливане.

Розите може да се подхранват и листно, чрез пръскване на разтвор чрез пулверизатор или пръскачка.

Дозировката за листно подхранване с течен тор за рози е 2-5 мл. на 1 литър вода.

Съдържа: Азот (3 %), Фосфор (7 %), Калий (2 %), Магнезий (2 %) и други

Предлага се в опаковка от 500 мл.

 

Течен органичен тор за киселинни почви Fertico ACIDO

 

Предназначение:  Течен органичен тор за подхранване на растения , отглеждани в  киселинни почви - ацидофилус флорални растения, сини хортензии, азалии, рододендрони, камелии и други.

Начин на действие: Типичното за тези видове цветя е, че се развиват и цъфтят само в киселинни почви. Тофрения субстрат трябва да бъде с рН <5.

Течният тор за подхранване на киселинни почви съдържа хумусни  киселини, които подпомагат  преминаването на хранителните вещества от почвата към растението.

Прилага се от началото до края на вегетацията на растенията.

Дозировка: ½  капачка се разрежда в 5 литра вода. На всеки 14-15 дни подхранвайте розите с приготвения разтвор чрез поливане.

Растенията може да се подхранват и листно, чрез пръскване на разтвор чрез пулверизатор или пръскачка.

Дозировката за листно подхранване с течен тор за рози е 2-5 мл. на 1 литър вода.

Съдържа: Азот (4 %), Фосфор (8 %), Калий (4 %) и други.

Предлага се в опаковка от 500 мл.

 

 

 

Органичен тофрен субстрат Fertico HOBBY

 

Органичния торфен субстрат  HOBBY е универсален субстрат за отглеждане на листни флорални или декоративни растения.

Торфеният субстрат е комбинация от бял и черен торф с добавени хранителни компоненти, минерали и перлит.

Този състав позволява бързо и оптимално развитие на кореновата система, която поддържа жизнеността на растенията.

При засаждане или разсаждане препоръчваме смесване на субстрата с  подходящ гранулиран органично-минерален тор FERTICOTE NPK за зелени или цъфтящи растения, за да се осигури шест месечното им подхранване.

Подхранването може да се постигне и чрез поливане с разтвор на течен органичен тор Fertico.

 

Предлага се в пакет от 10 литра.

 

Каталог на  FERTICO може да разгледате тук:

 

 

 

ПРОДУКТИ С МАРКА FERTICO МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН

http://www.fertico-sa.com/

0
продукти
905
продукти
66
продукти
10
продукти
9
продукти
3
продукти
46
продукти
23
продукти
46
продукти
6
продукти
16
продукти
23
продукти
74
продукти
1
продукти
4
продукти
0
продукти

AL-KO

 

 

5
продукти
14
продукти
3
продукти
83
продукти
30
продукти

NEO

7
продукти