Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Начало Марки

CETA-FORM

Филтри

CETA-FORM

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

  
CETA FORM има дългогодишна история. Фирмата е основана през 1975 г. и е специализирана в създаването на професионални инструменти, предназначени за много сфери в индустрията. Производството на инструментите CETA FORM е сертифицирано по системата TUV & ISO 9001: 2000, качеството за работа при интензивни 1000V се потвърждава от сертификатите VDE GS.

 
Марката CETA FORM се налага на световния пазар с високото качество на продукцията. За създаването на инструментите се използва само висококачествена стомана от водещи производители в Германия, Италия и Скандинавските острови. Продуктовата линия се състои от 1500 артикула, разделени на 10 производствени групи.


Изключително голямо внимание се отделя на процесите на термокултивиране, положени върху покритата с лазерна маркировка. Качеството на инструментите е с 5 години гаранция срещу дефекти. Продуктите на CETA FORM имат силно развит пазар в 35 страни на Балканския полуостров и в цяла Европа, Азия и Африка.
Правата за разпространение на CETA FORM за Балканския полуостров са дадени на Валерий СиМ Груп АД.

 
Валерий СиМ Груп АД е изключителен представител на марката за България и поддържа наличност от над 96% от асортимента на CETA FORM. Останалите 4 % могат да бъдат осигурени чрез специална поръчка.
Продуктите CETA FORM са предназначени за много сфери на индустрията. Инструментите CETA FORM са сертифицирани по системата TÜV & ISO9001:2000, а инструментите за работа до 1000V са придружени от сертификати VDE GS.
Качеството на инструментите CETA FORM е защитено с 5 годишна гаранция, а подгрупа вложки и ключове е 20 години.

1376

продукти

Продукти

Страница 1 от 153
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»