Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Блог статии

Каталог градина 2020

06 Апр 2020
Уважаеми клиенти,    Моля, запознайте се с мини каталог Градина 2020. В него ще откриете всичко ново от градинският асортимент на...

Домакински и професионални стълби DRABEST

03 Апр 2020
Уважаеми клиенти,   С удоволствие Ви представяме новите ни стълби DRABEST, полско производство с включена документация и сертификати за кач...
Начало Марки

BERTANI

Филтри

BERTANI

DiMartino е компания, която повече от 50 години е специализирана в производството на високотехнологични изделия от пластмаса. 

DiMartino стартира като производител на системи за пръскане на къщата и градината: обикновени, раменни, гръбни пръскачки и пулверизатори. Артикули, предназначени за зеленчуковата градина и дребното селско стопанство, идеални за хоби и професионалисти.

DiMartino се превърна в голям италиански индустриален концерн, добре структуриран и организиран, с квалифицирана идентичност, високо оценен в цял свят. Машини, сгради, хора непрекъснато се развиват през годините, като придобитото ноу-хау се превръща в продукти, произведени в рамките на сертифицирана система, използвайки много сложни, щадящи околната среда технологии.

Всеки нов продукт е пряк резултат от пазарни проучвания, обединявайки специфичните изисквания на клиентите и технологични приложения на компанията. Проучванията за осъществимост, проектирането, търсенето на иновативни материали, прототипирането на компоненти, високачественото производство, функционалните тестове и тестовете за безопасност са основните стъпки от дългият процес, които компанията изминава, преди да създаде своите крайни продукти.

Портфолиото с бранд DiMartino включва гребла, лопати за сняг, дизайнерски серии саксии за цветя. Пръскачките Bertani са ефективни за работа, с поддържано качество и на достъпна цена. Серията включва още и пулверизатори, ръчни помпи под налягане и аксесоари. 

 

DiMartino произвеждат и продукти със специфично приложение - пръскачки за прахови вещества. Пръскачките за прахови вещества се използват за третиране с органични прахове. Прилагат се за лечение на лозя, овощни и зеленчyкови градини. Много полезен и ефикасен аксесоар е регулатора за налягане на пръскачките. Серия Bertani на DiMartino датира от 1990 година. През годините продуктите от серията се усъвършенстват и придобиват модерен вид и висока функционалност. 

 

Тубите за бензин и масло DiMartino са произведени от устойчиви материали и са подходящи за транспортиране на горивни течности. Капачките се запечатват по специален начин, за да могат да издържат на продължителен контакт с различни видове въглеводороди. Тубите са снабдени с удобни накрайници за по-лесно наливане на бензин или масло в съответните резервоари. Предлага се и комбиниран модел - туба 2 в 1  за бензин и масло.

 

62

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»