Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Баркод

Кат. номер

Нови продукти

Промоции

Аутлет

Блог статии

Начало Марки

MMS

Филтри

MMS

http://mmsbg.info/


Търговски процес в добре оборудвани и естетично подредени магазини - това е мечтата за търговеца и удоволствие за клиента.

Отдел Модулни маркетни системи MMS ) предлага най-новите тенденции в стелажното оборудване и осигурява голямо разнообразие от продукти за цялостно подреждане на търговски и складови обекти.

 

Дейността на MMS е насочена главно в две направления:

- търговко оборудване на магазини, включващо: стелажи, касови модули, щанд маси, колички, кошници, входно/изходни устройства, шишове, ценови лайсни, пластмасови контейнери и касети за насипни стоки и всички аксесоари, необходими за цялостното завършване на един търговски обект.

- складово оборудване, включващо: стелажи за ръчна обработка на товарите с товароносимост до 300 кг. на рафт, палетни и конзолни стелажи за машинно обработване на товарите.

Голямо разнообразие на стелажи и стелажни решения, богата палитра от възможности за стелажно оборудване, както на малки магазини, така и на големи търговски обекти, комплексно реализиране на потребителските потребности, ефективно общуване с клиентите, упорит труд! Това са само част от условията, благодарение на които вече над 10 години MMS има своето заслужено място на българския пазар.

С помощта на 3D програми изработваме вариативен проект за подреждане на стелажни системи. Предлагането на различни варианти е с цел постигане на желаната от клиентите конфигурация на стелажите и естетическо аранжиране на търговското пространство.

 


Нашата основна цел е да задоволим изискванията на всеки клиент! Ние предлагаме цялостни решения.

За запитвания:

област София - 0887 197 072

област Пловдив - 0888 589 746

област Варна - 0887 455 779

Продуктови каталог MMS 2013г. може да разгледате тук:

37

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»