Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Блог статии

Каталог градина 2020

06 Апр 2020
Уважаеми клиенти,    Моля, запознайте се с мини каталог Градина 2020. В него ще откриете всичко ново от градинският асортимент на...

Домакински и професионални стълби DRABEST

03 Апр 2020
Уважаеми клиенти,   С удоволствие Ви представяме новите ни стълби DRABEST, полско производство с включена документация и сертификати за кач...
Начало Марки

ANURA

Филтри

ANURA

Anura е бранд основан през 2012г. Гамата от артикули включва ключове, контакти, електроаксесоари и разклонители. Основната цел на бранда е достигането до максимален брой хора посредством използването на водещи технологии при производството, модерен минималистичен дизайн и не на последно място – атрактивни цени за качеството, което предлага.

Технология и качество в едно
Електрическото оборудване Anura цели всички продукти да бъдат перфектни. Затова от самото си зареждане, най-важният приоритет за Anura е качеството на продуктите, стилния дизайн и следване на световните стандарти и тенденции.
Сигурност и дълъг живот
Anura предлага оборудване направено по най-модерните технологии, което е доказано в лабораториите им. Продуктите минават през серия от тестове за сигурност преди да се предложат на потребителите.

Стилна, специална опаковка
Всички опаковки на продукти Anura показват, с какво отношение и внимание се подхожда към представянето им пред клиентите.

57

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»