Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Начало Марки

AKFIX

Филтри

AKFIX

 

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИЗБОР!

 
Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 15 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.
AKFIX е бранд, изключително популярна на българския пазар. Разнообразният асортимент от продукти е предназначен както за професионална, така и за масова употреба. Продуктите с марка AKFIX са познати в над 60 страни в различни точки на света. Новите технологии и прецизния контрол на качеството, прилагани в производствения процес, са гаранция за постигане на перфектно съотношение цена - качество. Изключително внимание е отделено и на процесите по пакетиране и етикетиране на продуктите, като са спазени всички нормативни изисквания и директиви на държавите от Европейския съюз.
 
В процеса на работа продуктите с марка AKFIX показват дълготрайни свойства и качества, което ги прави предпочитани в сектор Строителна химия.

AKFIX разработва продукти, отговарящи на настоящите и бъдещи изисквания, чрез екипа на научноизследователска и развойна дейност, състоящ се от опитни специалисти - инженери и химици.

160

продукти

Продукти

Страница 1 от 18
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»