Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Избери по

Начало Марки

DECOREX

Филтри

DECOREX

 
СТРОИТЕЛСТВОТО И РЕМОНТЪТ ВЕЧЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ!
 

 
DECOREX е собствена търговска марка на Валерий С&М Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличният баланс качество - цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики налагат успешно марката DECOREX на българския пазар вече 15 години.
DECOREX включва пълна гама от:
Зидарски инструменти и машини
Измервателни инструменти - механични, дигитални и електронни
Пистолети за пяна и консумативи
Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината
Ленти за изолация - двойно залепващи, опаковъчни и много други
Мрежи и найлони - покривни и предпазни
Инструментите са съобразени с последните европейски стандарти, проектирани са с ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод на продукта, производител и вносител.
 
Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания и оценяване на съответствието на личните предпазни средства – CE сертификати, инструкция за употреба, декларация за съответствие и CE маркировка.
С инструментите DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.

437

продукти

Продукти

Страница 1 от 49
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»