Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашият
ПРОМО  БЮЛЕТИН!                    
 

Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Блог статии

Каталог градина 2020

06 Апр 2020
Уважаеми клиенти,    Моля, запознайте се с мини каталог Градина 2020. В него ще откриете всичко ново от градинският асортимент на...

Домакински и професионални стълби DRABEST

03 Апр 2020
Уважаеми клиенти,   С удоволствие Ви представяме новите ни стълби DRABEST, полско производство с включена документация и сертификати за кач...
Вижте всички статии

Продукти за дезинфекция и почистване

 

Уважаеми клиенти,

 

Представяме на Вашето внимание подходящи артикули за дезинфекция на вашият дом, гараж, офис, магазин, заведение, открити площи или други помещения.

 

Пълна дезинфекция с препарати тип медицински спирт е желателно да се прави заедно с основно почистване на затворените помещения, забърсване на повърхности, дръжки, врати, мебели и др.

Препоръчваме на своите клиенти следните пръскачки, чийто материал на изработка позволява работата със спиртни препарати.

 

Акумулаторна пръскачка, комбинирана 14.5L, RTR MAX

 

Акумулаторната пръскачка комбинира автономен режим на работа с акумулаторна батерия или механично чрез бутало, което гарантира безотказната работа на продукта. Продукта може да използвате за пръскане на плодови дръвчета, насаждения в оранжерии и на открито, против вредители, за дезинфекция. Работи безшумно, а струята на разпръскване достига над 2 метра, благодарение на телескопичният удължител за пръскане. Основно се използва за предпазване на насажденията и лекуване на болести по растенията, но също така е подходяща за химическо отстраняване на плевели, предпазване от епидемии, хигиенна защита.

Батерия: Оловно-киселинна 8Ah / 12V
Налягане: 0.2-0.55 mpa
Обем: 14,5 литра
Работно време за пръскане с един заряд: 3-4 часа
Гаранция: 3 години

 

 

 

Цена: 85.99 лв. / 96.72 лв.

 

 

 

Пръскачка акумулаторна с бутало, 16 литра,  RTR MAX

 

Акумулаторната пръскачка може да използвате за пръскане на плодови дръвчета, насаждения в оранжерии и на открито, против вредители, за дезинфекция. Може да се използва до 6 часа при едно зареждане. Работи безшумно, а струята на разпръскване достига над 2 метра, благодарение на телескопичният удължител за пръскане. Ултра лека и ергономична пръскачката работи с 12 VDC мощност и батерия тип 12V. С възможност за монтаж върху количка с две колела с телескопична ръкохватка за по-лесно придвижване на машината, позволява и използването и като раменна пръскачка. С едно зареждане Вие може да изпръскате 22-24 резервоара. Ръкохватка телескопичен механизъм 2х100 мм. Времетраене на зареждането от 3 до 5 часа. Тегло без течност: 8 кг.
Дължина на маркуча: 170 см.
Индикатор за зареждане
Максимално налягане: 0.15 -0.55 Mpa
Батерия: 8 Ah
Вместимост на резервоара: 16 л.
Гаранция: 3 години

 

 

Цена: 111.99 лв. / 129.96 лв.

 

Моторна пръскачка 26CC, 12Mt RTR MAX

 

Бензинова моторна пръскачка е преносима и ефикасна за предпазване от болести и вредители по растенията. Също така може да се използва за химическо отстраняване на плевели, предпазване от епидемия, хигиенна защита, дезинфекция. Тегло: 11 кг.


Обем на двигателя: 22 CC
Обем на резервоара: 25 л
Обем на резервоара за бензин: 0,610 л
Разпръсквач с 1 или 3 регулируеми накрайника
Капацитет на пръскане: 6 л/мин
Удобни бутони за старт и стоп

Гаранция: 3 години

 

 

 

 

Цена: 228.99 лв. / 265.01 лв.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари